Mit csináljak? Anyu minden közösségi portálon fenn akar lenni. Már van neki iwiw, myvip. És most kitalálta hogy Facebookon akar lenni.
Ja, rakd fel, max megváltoztatod a jelszavad.
De mért ne raknád fel? Istenem, ő anyád, ne legyél már ilyen!!
Ha fent akar lenni, hát legyen! Ha nincsenek fent ismerősei úgyis ráun, meg szerintem akkor is ráunna, ha lenne fent ismerőse, mert facebook a fiataloknak való, kb semmi olyan nincs rajta, ami a felnőtteket érdekelheti...
Nee :D
mintha én irtam volna ki a kérdést:D
Én is 17/L vagyok és az én anyum is ilyen. Már neki is van iwiwje és myvipje. Persze ahogy megcsinálta én már töröltem is magam. És mondta hogy akar facebookot. mondom na azt már nem. és énis tökjól elhülyéskedek ott a haverokkal és olyan dolgokat irunk egymásnak ami nem tartozik rá. és szólt hogy segítsek neki megcsinálni. mondom arról már szó sem lehet. és láss csodát... megcsinálta magának:S most onnan is törölhetem a hülyülős képeinket, a bejegyzéseket meg stb..
remélem a te anyud be adja a derekát és nem kell neki is facebook:\
Egy dolog, hogy nincs titkolni valója, de engem is marhára zavarna, ha anyám minden facebookos dolgomba belelátna, eddig se dugtam az orra alá, nyilván okkal. Pl. tudja, hogy ha bulizunk, iszunk is és készülnek vicces partyképek, amikből a lightosabb felkerül facebookra, de neki ahhoz nincsen köze. Vagy ha épp csoptársam ott postolja ki a lelki bánatát és én írok neki vagy nekem írnak valami olyat. Magánügy. Én se mászok az ő életébem ő se az enyémbe.
Szerencsére (lekopogom) ilyen térem anyám engem békén hagy, csak iwiwen van fent, de oda meg már nem sűrűn járok, mert most a facebook a sláger.
" Pl. tudja, hogy ha bulizunk, iszunk is és készülnek vicces partyképek, amikből a lightosabb felkerül facebookra, de neki ahhoz nincsen köze. Vagy ha épp csoptársam ott postolja ki a lelki bánatát és én írok neki vagy nekem írnak valami olyat. Magánügy."
Érdekes..Kiraksz egy olyan képet a világhálózatra amit bárki láthat csak az anyád ne lássa? Valakinek tanácsot adsz az miért baj ha anyád is tud róla? Legalább tudja,hogy értelmes tudsz lenni..Ha te panaszkodsz csakis a világhálózaton keresztül ahol szintén bárki olvashatja,de anyád ne??Ugyan már!!
Én is fent vagyok a facebookon,és nem érdekel,hogy mit ír a 19 éves fiam pedig látom nap mint nap a képeket,tanácsait..Én is szoktam írni,és??Ha annyira zavar akkor ne fogadd el ismerősnek,és nem fogja látni a dolgaidat..
Érdekesek vagytok mindannyian..Ilyen kérdésben tök égő,ha anyátok is fent van a facebookon,mert 'jaj mi lesz ha elolvassa a sok hülyeséget amit írok? Jaj meg a képek..De teljesen természetesnek tartjátok,hogy anyagilag támogasson titeket,hogy szó nélkül mellétek álljon ha úgy hozza az élet,hogy terhesek lesztek...Csak a bajban jó a szülő???
Vicces egy arcok vagytok mindketten, te is és édesanyád is.
Te ki vagy akadva, hogy mit keres egy közösségi oldalon, ami egyébként arra való, hogy minél többen felregisztráljanak rá és az ismerőseikkel így-úgy kapcsolatban legyenek. Mit szólnál, ha ő lenne kiakadva hogy Te mért vagy ott?
Másrészt ő is jó arc, elvárja tőled, hogy Te rakd fel, ahelyett, hogy szépen beregisztrálná saját magát.
Nem ilyen bonyolult ez, gyerekek!!
Ez attól függ, hogy milyen a szülő-gyerek viszony. Anyám is és apám is fent van közösségi oldalakon, és engem is zavar. Nem azért, mert bármi szégyenleteset csinálnék, de pl. ha egy fiú azt írja kommentbe a képemhez, hogy sexi, akkor azt nem hiszem, hogy apámnak is látnia kellene. De egy sima baráti csevegéshez sincs szerintem közük a szüleimnek. Úgy érzem, hogy nincs magánéletem...
Szerintem facebookon az adatvédelemnél állítsd be, hogy csak az ismerőseid láthassák a bejegyzéseidet, anyukádat pedig ne vedd fel ismerősnek. Így mindketten jól jártok.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!