Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjam megállni, hogy ne...

Hogy bírjam megállni, hogy ne kattintsak rá az iwiw-en?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel jóban volt a férjem egy rövid ideig.Már rég szakítottak, de nem bírom megállni,hogy ne kattintsak rá az iwiwen.Tudom, hogy magamnak okozok ezzel fájdalmat,ha látom, de valahogy mindig rákattintok.

Talán azért, mert hónapokig nem hagyott nekünk békét.Nyilvánosan hirdette az adatlapján,hogy szereti a férjemet,találkoztak, stb...

Majd kitalálta,hogy ellop egy képet a férjemről az enyéim közül,és feltöltötte,szerelmem aláírással, majd regisztrált a férjem nevében...

2hete meg pofátlanul bejelölt ismerősnek...

Szóval,lehet hogy azért nézegetem, hogy megint mit talált ki,hogy bosszantson...De úgy néz ki ,már megunta hál Istennek....

Szóval, önuralom kellene....

2010. dec. 28. 17:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,nagyon rendesek vagytok!

Mindenki mondott hasznosat!

Törölni nemcsak azért nem akarom magam, nehogy megfutamodásnak vegye(a my Vipről már töröltem magam, de az amúgy se érdekelt igazán)A másik ok, rengeteg régi iskolatársam van fent,és jó látni őket...

Az is jó tipp, hogy ne lépjek be,hogy lássa,nem érdekel....

Viszont az lenne a legjobb amit a firefoxos válaszoló tanácsol, csak ahhoz meg nem vagyok elég ügyes,de majd a fiam segít...

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2010. dec. 28. 19:20
 12/23 A kérdező kommentje:

Sajnos elkiabáltam, hogy nem zaklat többet...

Miután leszedettem a képet az iwiwről, nem sokkal utána meg felrakta a myvipre,"szerelmem" felirattal.De csak nemrég vettem észre, mert onnan már töröltem magam ,és nem nézegettem.

Megáll az eszem,milyen nők vannak! Már bánom, hogy megnéztem, mert megint felhúzott rendesen....

Igaz a mondás,"ha nem tudsz valamit,az nem fáj",de attól még a probléma ott marad.

Ti mit tennénet, hagynátok a francba, had legyen meg az öröme, ha már mást nem kaphat? Vagy szólnátok neki, ill. leszedetnétek,(bár amilyen elmebeteg,úgyse tenné meg már csak azért se, ill. újra meg újra felrakná...

2011. jan. 4. 11:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Sztem a bizalmad szakadt meg, nehéz lehet így élni valaki mellett h megcsalt. Meddig bírod még a feszkót? Én nem bírnám, megcsalt feleségnek lenni, biztos nagyon rossz érzés, kívánom h lépj túl rajta, bár sztem ez lehetetlen(legalább is nekem az lenne). Sztem töröld magad iwiwről, vagy tiltsd le a nőt, passz.

22/L

2011. jan. 4. 11:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez a haverkodás vele vicces ötlet, én kipróbálnám:D Már csak bosszantásból is:)
2011. jan. 4. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem törölném magam ilyen miatt,már csak azért sem:)

A férjed, ismerőseid mit szólnak ehhez? Mondja meg neki a férjed, hogy az Ő képeit ne merje feltenni! Nem jelölném vissza, nem haverkodnék vele. Tegyél fel a férjeddel közös képet, elég egy is,egy igazán jól sikerült. De semmi más hozzáfűzés, írás, reagálás a nőhöz, semmi! Mintha nem is létezne!

2011. jan. 4. 11:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyébként én se tudnám megállni, és ez teljesen természetes. Nem kell küzdeni ez ellen az inger ellen, biztos nem véletlenül van! Nyilván rossz érzés és ezért akarsz leszokni erről, de valami oka biztos van anak, hogy látni akarod. Pl könnyebben szembesülsz vele és feldolgozod, ha nézegeted a csajt, meg az is hasznos, hogy képben vagy, miket művel. Nem azt mondom, hogy kínozd magad ezzel naphosszat, nehogy elkattanj, de nem kell annyira visszafojtani.

Amúgy én is folyton nézegetem facebookon a csaját annak a pasinak, akire rá vagyok állva. (Tudom, ez kicsit más szitu.) Nem tudom miért nézegetem, de nyilván valamiért érdekel.

Ha elérhetetlenné tennéd a linket, idegesítene, hogy vajon miről maradsz le. Szóval így is, úgy is ideges lennél, akkor már inkább legyél képben. És csomó eszköz áll rendelkezésedre, hogy idegesítsd. Akár leszarod (látszólag), akár haverkodsz vele.

2011. jan. 4. 11:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Óóóó, vannak ilyen elmebeteg emberek. Minket 4 éve zaklat férjem ex nője. Most épp azt találta ki, hogy telefonálgatok a pasijával. 2 gond van : 1. nem tudom, ki a pasija, 2. nincs telefonom hónapok óta :D

Már elég nehezen tűröm :(

2011. jan. 4. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kattints rá nyugodtan. Ha ennyire hülye, mint sokan mások, aki kiteregeti az életét, akkor nem árt szemmel tartani, figyelni, miben sántikál. Amíg nem unod meg, legalább légy résen! :)Ha már nem lesz fontos számodra, úgyse kattintasz majd rá...
2011. jan. 4. 14:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe előbb-utóbb megunja, és leáll. Addig meg had görcsöljön. tegyél fel olyan képeket, amiken látszik, hogy te boldog vagy a férjeddel, és kész.
2011. jan. 4. 15:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez a szép új digitális korszak. Meg ne sértődj! De annyira gyerekesek az ilyen esetek! Felnőtt emberek az iwiwen csesztetik egymást...

Én még az iwiwre sem lépnék be, törölném magam, a fene adja ki öként az ismerettségi köreit, a személyes adatait, a fotóit.

2011. jan. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!