Hogy bírjam megállni, hogy ne kattintsak rá az iwiw-en?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel jóban volt a férjem egy rövid ideig.Már rég szakítottak, de nem bírom megállni,hogy ne kattintsak rá az iwiwen.Tudom, hogy magamnak okozok ezzel fájdalmat,ha látom, de valahogy mindig rákattintok.
Talán azért, mert hónapokig nem hagyott nekünk békét.Nyilvánosan hirdette az adatlapján,hogy szereti a férjemet,találkoztak, stb...
Majd kitalálta,hogy ellop egy képet a férjemről az enyéim közül,és feltöltötte,szerelmem aláírással, majd regisztrált a férjem nevében...
2hete meg pofátlanul bejelölt ismerősnek...
Szóval,lehet hogy azért nézegetem, hogy megint mit talált ki,hogy bosszantson...De úgy néz ki ,már megunta hál Istennek....
Szóval, önuralom kellene....
2010. dec. 28. 17:08
21/23 anonim válasza:
együtt voltatok a férjeddel akkor lépett vele félre?
22/23 anonim válasza:
én szakítanék a férjeddel, tuti megcsal azóta is
23/23 M@x válasza:
töröltesd őt Iwiwről MyVipről meg mindenhonnan és ha újra regisztrál akkor is töröltesd addig amíg abba nem hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!