Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy önbizalom hiányom van szerintetek van okom rá itt van 3 kép írjatok .!?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 13:28
12/17 anonim válasza:
Csinos vagy, fiatal vagy...
Simán van esélyed a fiúknál ha ez érdekelt.
13/17 anonim válasza:
Csinos vagy,ne legyen semmi gondod.
Mondjuk nagyon érdekes,hogy akinek nem kellene önbizalomhiányosnak lenni az az,aki meg nem szép az meg mutogatja magát.
A korod elárulod nekem ? Kíváncsi vagyok. :)
14/17 anonim válasza:
Csinos vagy, igenyes is.
Nem kell problemaznod.
Foleg ha en mondom mert en eleg genya kis dog vagyok.
Megkerdezhetem hogy a hajad milyen szinu meg a szemoldokod hog csinaltad? Vagy mit mondasz a fodrasznak, kozmetikusnak hogy ilyen legyen? En is ilyet szeretnek...
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szép aranyosak vagytok ki mert ki raktam a kérdést újra de sokan csak szidni tudtak !!!
2013. máj. 8. 14:33
16/17 walk w1th mee válasza:
szerintem nem kell aggodnod a kulsod miatt :D
17/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy önbizalomhiányban szenvedsz, a képekből nem ezt szűrni le, de igaz, ezek csak képek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!