Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szereti még?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy barátnőm, együtt vagyunk egy éve, és előttem volt egy párkapcsolata, elmondása szerint már akkor is engem szeretett, és mindíg belém volt szerelmes, összejöttünk és a barátnőm eleinte azt mondta nem érezte jól magát azzal a fiúval, de k´€sőbb már megint jó barátok lettek, és (egy középsuliba járnak) volt hogy sokat beszéltek, elvoltak, és mikor szóvá tettem, felhúzta magát hogy hogy gondolhatok ilyent ő mindíg engem szeretett, és mosst úgy alakult hogy összeveszett a fiúval, mert a fiú nyomult, féltékeny volt... de most meg folyton arról beszél mennyire útálja, és h megveti, és hogy elege van belőle, szóval folyton vele foglalkozik, most rosszakat mond róla és nincs vele jóban de akkor is, és azt mondja csak azért foglalkozik ezzel, mert a fiú és a barátai gúnyolják, és ő pedig azt akarja hogy a fiú ezért bűnhődjön, nem értem, bńt h foglalkozik ezzel, fura nekem, vajon szeretheti még azért rossz neki? :/2013. máj. 8. 13:06
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak mint barát hiányzik neki a srác.. ha eddig jól elvoltak:) De ha mindigis Téged szeretett akkor nincs gond:)
2/3 anonim válasza:
Őhozzá úgymond vonzódik... Azaz szexuálisan kielégíti. Viszont téged szeret, hiszen a lelki igényeit kiszolgálod. Ha visít a szád néha veled is lefekszik szánalomból, de egyébként csak a gondoskodásod kell neki
3/3 A kérdező kommentje:
ez nem így van, mivel vele nem élvezte a szexet, undordott tőle és semmilyen izgelmet nem érzett iránta mert a fiú erőltette :P viszont rólam mindíg úgy tépi le a ruhát :D
2013. máj. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!