Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg annyira szereti a barátnőmet?
Volt 1 srác aki kb 1 fél évig hajtott rám.Igazából soha még 1 csók sem történt,de attól függetlenül h tudta h nem akarok tőle semmit,ő folyton próbálkozott.Közben meg nagyon jóban lettünk.Rengeteget dumáltunk,meg néha elmentünk ide-oda.De még soha nem baráti szinten,mert ő cirkuszolt ha mássalvoltam meg stb.
Egyszer találkoztunk a városban ahol épp a legjobb barátnőmel voltam.Megismerkedtek és kb 3 napon belül összejöttek.Kívülről annyira szereti a srác a barátnőmet aminek örülök is,csak engem kissé fusztrál a helyzet :/
Mostmár kb fél éve járnak és nemrég történt h egy buliban odamentem hozzá,h nem látta e a barátnőmet.Ő mondta h gyere keressük meg együtt.Megfogta a kezem s bevezetett a táncparkett közepébe és elkezdett velem táncolni.Közben folyton magához húzott és puszilgatott(az arcomat).Másnap azt mondta a barátnőmnek, h ő semmire sem emléxik abból az estéből.Nekem meg rámírt msn en és emlékezett szinte mindenre.Nem mondtam meg a barátnőmnek :w Meg rám szokott írni msn-en és elég sikamlós témákat hoz fel állandóan.
ezzel csak féltékennyé akar tenni:d elég egyértelmű
de az vagy?
nem vagyok.épp az hogy ő nagyon jól tudja h én valaki mást szeretek,és mindig piszkál is érte eleget.de biztos nem engem akar féltékennyé tenni,mert mondom már 1 fél éve járnak.
csak abból a szempontból zavar,hogy nem akarom h a barátnőmmel sérüljön a kapcsolatunk :)
Márpedig előbb utóbb össze fog titeket ugrasztani a srác.
Mondd meg neki hogy hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!