Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha én járok eg lánnyal akinek a szomszédja az én barátnőmet szereti?
Szerintem ne verd meg ! Az nem jó semmire ...
Meny el a csávóhoz hívd félre és közöld vele hogy ő a TE barátnőd és szájon le róla mert baj lesz. És szerintem ugyan ezt megtehetné a barátnőd is ...
Sztem a verekedés nem megoldás a problémádra.
Ha tudod azt, hogy a barátnőd téged szeret, és ebben tényleg biztos vagy akkor felesleges a féltékenykedés.
Én a helyedben, leülnék a barátnőddel beszélgetni és elmondanám neki, hogy neked nagyon rosszul esik az, hogy a másik fiú körbeudvarolja, hogy félsz attól hogy elveszíted stb, és megkérném őt, hogyha tényleg fontos neki a kapcsolatotok, akkor mondja meg ennek a fiúnak, hogy hagyja őt békén, mert téged szeret, semmi esélye meg ilyenek...
Ezt az ügyet sztem a barátnőd tudná a legjobban lezárni, de a verekedés hidd el, nem old meg semmit. Lehet még jobban folytatná a dolgot a bosszantásodra.
Ugyhogy hajrá. Sok sikert.
igazából nem neked, hanem a barátnődnek kéne elhajtani..egyszeruen meg kene mondani a baratnodnek (martmint hogy a baratnod mondja meg), hogy neki baratja van, szereti, eselye sincs, stb.
ne fogadja el az ajandekot, meg ilyesmi.
mert ha a bnod elfogadja az ajandekot, meg hagyja legyeskedni, az rendben van,hogy legyezgeti a hiusagat, de a pasi meg esélyt lát, azért teper. ha latna, hogy nicns eselye, nem teperne, vagy legalabbis hamar ráunna
igazából télleg a barátnődnek kéne elhajtani. ha a lány megmondna neki h hagyja abba ezt az ajándékozgatást, akkor abba fogja hagyni, de amíg a barátnőpd semmilyen negatív jelzést nem küld felé addig neis várd h abbahagyja, mert addig bízik, főleg hamég a barátnőd elis fogadja és még kedves is hozzá.
ha elmondaná neki a barátnőd h nemkér több ajándékot, akkor a srác is leállni, lehet még elis szégyellené magát, aztán már csakúgy sem menne oda hozzá.
temeg addig hiába fenyegeted míg a srác a barátnődtől fél pozitív visszajelzéseket kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!