Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hiba ha egy 15éves lány és egy 30éves pasi között vonzalom alakul ki?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 23:50
12/31 mistyc7 válasza:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, megbántam. Semmi különösebb oka nincs. De ahogy telnek az évek és meglátsz egy(bármennyi) 15 éves lányt azt fogod látni, hogy te jó ég, mennyire gyermek. Lehet bármilyen intelligens vagy érett. A legtöbben még gyermekek, kamaszok egy 30 éves szemével. Ott a hiba, aki nem ezt látja bennük szerintem. Csak azt akarom mondani, hogy annál a pasinál valami nem oké...hmm..éretlen, felelőtlen (kiégett?)...nem kell nagy dolgokra gondolni feltétlen! Lehet amit írtam prűd, és talán, nem lehetséges ráhúzni a véleményem minden ilyen esetre!!! De ez a személyes véleményem! Mindenesetre fenntartásokkal kezeld! Az sem mindegy milyen (volt) az élete, milyen a háttere! Lehet tök félre magyarázom itt, közbe meg csak egy nagy gyerek az illető. (Mert szerintem okkal nem a saját korosztályán belül érdeklődik. Ne érts félre, biztos intelligensebb vagy, mint a korosztályod, vagy egy bomba csaj aki testileg jól fejlett. De a 15 év most még nagy különbség.)
14/31 anonim válasza:
Na mert aztán az elvált anyukák hada 28-36 között akkora főnyeremény lenne. Hagyjuk már. Tele a padlás a sok szarul választó aztán most apukára (balekra) vadászó úgynevezett "nővel".
35 ffi
15/31 anonim válasza:
Anyukám a pofám szétverte volna! Egyébként vizsgáljuk meg az életcélokat: vagy te a diáklány aki még tanul,nem feltétlen tudja mi szeretne lenni ha nagy lesz (más városban fog tanulni stb), van egy felnőtt férfi aki valòszínűleg belátható időn belül csalàdot alapít amire egy olyan nőre van szüksége,akire felnéz,elért már valamit az életében,nőként tud rá nézni. De cáfoljatok meg ha nem így van! 25 L
17/31 A kérdező kommentje:
Igazából ő orvos..és onnan ismerem..
2013. máj. 8. 13:37
18/31 anonim válasza:
Hát akkor elég "beteg" orvos. Szerintem sem túl jó ötlet egy ilyen kapcsolat. Ha nem is ma, de pár éven belül rájössz mennyi mindent elmulasztottál miatta. Ilyen idősen élni kell az életed.
19/31 anonim válasza:
Hali!!Szerintem embertől és helyzettől függ .mert én 13 évesen 19éves lánnyal vesztettem el a szüzességem és semmiben nem befojásólta eddigi életem! Sőt a lány is v belém volt zúgva . A 30éves kúró csávó nem olyan idős .. Ismerek olyan lányt akiről senki nem mondaná meg hogy 15éves, mert ki néz vagy 19 nek szóval ha nem árúlná el a korát 1 bulin akákrki be nézhetné idősebnek. Nem minden koron múlik! ez nem biztatás!!! csak az én véleményem!!!de szerintem lehetséges hogy 30 évesen férfi beleszeressen egy 15 éves lányba.
20/31 anonim válasza:
00:05, a szentbeszédből csak az felejtetted ki, hogy a vele egykorú pasik nyálas transzfesztita Justinbieber-utánzatok, és épeszű lány messze-messze elkerüli őket.
Akkor már tényleg jobbválasztás egy harmincas, mint egy ilyen evolúciós zsákutca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!