Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakul ki a vonzalom?
sziasztok!
ez a kérdés leginkább lányoknak szól
Még nagyon az elején vagyunk, 1 hete hogy összejöttem egy lánnyal és kiváncsi lennék arra hogy az az igazi vonzalom(szerelem) mikor fog kialakulni nála? nemsok esélyem volt kitapasztalni ezeket mert még nemvolt rá alkalmam, de most itt a lehetőség. Szóval minek a hatására érzitek úgy hogy odavagytok a barátotokért? vagy ez idővel majd megfordul? mert én azértérzem hogy ha nem velevagyok akkor teljesen magam alatt vagyok a hiányától, volt hogy spontán elugrottam hozzá emiatt mert nembírtam már és ez az amit hiányolok tőle, hogy őis csakugy meglepjen hogy hiányoztam és látni akart.
ha találkozunk akkor látom rajta hogy vonzódik meg eléggé kimutatja, azzal nincsis baj, csak mikor nemvagyunk együtt akkor ő nemidegeskedik hogy hiányzom neki? vagy ezt a lányok másképp élik meg?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!