Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak vonzalom? Vagy már több is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak vonzalom? Vagy már több is?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, osztálytársak lettünk év elején, és a kezdetektől fogva feltűnően kedves volt velem. Eleinte nem érdekelt, mint fiú, de az elmúlt másfél hónapban rájöttem, hogy egyre jobban vonzódok hozzá és ő is hozzám. Suliban annyira nem, de délután szoktunk sms-ezni, van hogy órákat. A dolog odáig fajult, hogy úgy beszélünk szinte egymással, mintha együtt lennénk, de valamiért a beszélgetéseink között általában vannak rövidebb-hosszabb szünetek. De látom, tudom hogy nagyon vonzódunk egymáshoz, egyszerűen folyton rá gondolok. VISZONT én párkapcsolatban élek másfél éve egy nagyon aranyos és kedves pasival, akivel kissé elszürkült a kapcsolatunk az elmúlt hónapokban, mivel nyár óta távkapcsolatban élünk.(1500 Km-re egymástól) A párom még mindíg nagyon nagyon szerelmes és ezt érezteti is velem és én nem akarom őt megbántani. Én is szeretem nagyon, kicsit már házaspáros a kapcsolatunk, a másik fiúban meg ott van a vonzalom, a vágy iránta és lehetséges egy kicsit már több is...Kérlek segítsetek, hogy lábaljak ki ebből a helyzetből és melyik irányba??
2012. dec. 17. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.. Mióta vagytok együtt a fiúval? Nekem nagyon sok lenne az az 1500 km. Milyen időközönként találkoztok? Lehet csak amiatt érzed ezt, mert nagyon ritkán találkoztok. Én a helyedben áttondolnám, hogy jó-e ez, hogy ilyen távol vagytok egymástól. Lehet, hogy én az osztálytársat választanám, márcsak annyiból is, hogy ő ott van közelben, sokszor lehetnénk együtt. De ez csak az én véleményem, jól gondold meg. :)

Amúgy ha tényleg szeretnéd a jelenlegi párodat, akkor fel se merült volna, hogy most mit csinálj, nem is foglalkoznál a másik fiúval..

2012. dec. 17. 22:52
 2/2 anonim válasza:
Szerintem maradj a régi barátodnál, hidd el jobban jársz!
2012. dec. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!