Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl, ha nem tudok?
Kérlek, csak az válaszoljon, aki nem leszól.
Szóval. Három évvel ezelőtt a gólyatáborban találkoztam először az egyik osztálytársammal és első látásra (?) utáltuk egymást. Nekem nem volt szimpatikus, leszólta anyukám munkáját és nagyon sokszor bántott (érzelmileg). Mikor látta, hogy már annyira megalázott, hogy bőgök, akkor is folytatta.
Az elmúlt egy évben viszont elkezdett nagyon hasonlítani az ízlésünk, már nem cs*szegetett annyit és nyáron el is mentek külföldre. Én persze örültem, mert még mindig nem tudtam elfelejteni, de aztán ráírtam. Majd megint. És igazából mindig én írogatok rá facebookon, de legutoljára véletlenül elpöttyintette, hogy van barátnője kint. Sírtam emiatt, ami megmagyarázhatatlan, mert utáltam. Azóta csak ő jár a fejemben és lehet, hogy valamikor még visszajön Magyarországra.
Volt egy alakulgató kapcsolatom, de mióta ez a beszélgetés a másik emberrel megtörtént, már attól is rosszul vagyok, ha a kialakuló kapcsolatban hozzám érnek. Betegesen sokat álmodok a külföldön lévő srácról, mit kéne tennem? Írjak rá facebookon? Beszélgessek vele?
Nem mondom, hogy szerelmes vagyok, inkább vonzalom. 15/L
Pont, hogy el kellene felejtened őt!
(OFF: elállt a havazás :()
Tereld el a figyelmedet róla. Tanulj, sportulj, stb...
Ismerkedj másokkal! :)
Pl velem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!