Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a kapcsolatotok elején szerelmesek voltatok? Ill. bíztatok egymásban?
már nem vagyok 14 :D. igazából azért tettem fel a kérdést, mert most alakulgat valami egy pasival, de én még soha nem voltam szerelmes és nagyon nehezen bízok meg az emberekben. Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit éreztek a másik iránt még a kapcsolat elején.
16:29 köszönöm a válaszod :D
érdekes, akkor én elég nehéz eset lehetek :/
Szia!
Amikor a férjemmel elkezdtünk randizni, nem volt első látásra szerelem. Előbb barátok lettünk, kb. fél év után éreztem, hogy szerelmes vagyok.
Nem! Nem is ajánlom, mert elveszi a tiszta józan eszedet! Először ismerd meg, hogy tényleg becsületes-e, s hogy valójában mit akar, és őszinte-e veled, szeret-e tényleg? Csak ha ezekről meggyőződtél, utána add át magad az érzelmeknek! Addig mindig maradj ésszerű és felelős!
Én a bnőmet kb. 3-4 hónap után szerettem meg igazán, persze akkor már régóta éreztem, hogy ő is...De bízni? Úgy 100%-ig csak mostanában kezdek benne....pesze még van hova fejlődni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!