Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan kapcsolatotok volt ahol nem lettetek szerelmesek?
Azért van, mert fűvel-fával összefekszel már a legelején. Ne fektesd le rögtön a csajt, előbb ismerkedés, pár hét alatt úgyis kiderül, hogy komoly lesz-e a dolog, akkor beszélhettek a szexről! Tapasztalatból tudom, hogy az olyan kapcsolatok, ahol már az elején megy a dugás, nem tartanak sokáig. Szépen fokozatosan kell, a krimit se úgy olvasod, hogy kinyitod a végén, és megnézed, hogy ki a gyilkos :)
Ja, és ne olyan társaságba járj, ahol csak ribancok vannak, mert akkor sose lesz normális kapcsolatod!
1416-nak, azt azért nem mondanám, hogy ahol hamar megtörténik minden nem tart sokáig, max a tizenéveseknél, de huszonéves korban már nem egészen így megy. a kérdező nem írta hány éves.
a kérdezőnek: nekem is volt ilyen kapcsolatom, hosszú is rövid is, de megbántam mind a 2-t, mostmár az a szabályom, h csak úgy jövök össze valakivel ha szerelmes is vagyok bele. eddig bejött teljesen. míg ez meg nem jön össze, addig egyedül sem olyan rossz, sőt.. van sok előnye
Kedves Kérdező!
Én inkább vok 1edül, mint 1 olyan kapcsolatban, amiben nem érzek szerelmet...
L
köszönöm az eddigi válaszokat
amugy most elvagyok... csak már hiányzik a rózsaszín köd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!