Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, lépjek? (meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, lépjek? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és meleg! Középiskolába járok, és az egyik tanárom nagyon bejön nekem már ábrándozok is rola meg ilyenek, amikor vele van órán mindig ott akarok lenni a közelében, és beszélgetni is szoktunk egy kicsit, meg ha ad feladatot akkor én alig dolgozok és 5öst kapok! meg egész órán mélyen a szemembe néz!! Pl múlt órán mondta ha nem vesznek fel a fősuli akkor keresünk neked egy jo állást külföldön!! Annyira vonz de nem tudom mit kéne tennem segítsetek léci ti ebben a helyzetben mit tennétek? :/

2012. dec. 4. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Jahhh, lépjél! Aztán, ha nem jól következtettél, húzd csak át egy ember életét!
2012. dec. 4. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmiképpen se tégy semmit! Nagyon kockázatos lenne, mert meg van az esély, hogy a tanárúr nem meleg, és a jeleket az érzelmeid hevében félreértelmezed. Ha a vonzalom kölcsönös is lenne, akkor se a diák tegye meg az első lépést középsuliban. Persze ha ő lépne, akkor szerintem szabad a vásár :) Esetleg több nonverbális módon is jelezheted a szimpátiád felé, de azt tanácsolom ne te lépj a tettek mezejére.

Nálunk a fősulin is van olyan férfi tanár aki mélyen az ember szemébe néz, el is lehet vele beszélgetni órán kívül is, és 100% heteró.

Remélem segítettem :)

20/f biszex

2012. dec. 4. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha viszonozza sem randizhatsz a tanároddal. A külföldi munkával kapcsolatban sem ártana egy B-terv, ne légy kiszolgáltatva neki.
2012. dec. 4. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:

2.köszi a választ és hogyan adjam a tudtára vagy hogyan mutassam neki hogy nekem bejön! ?

3. köszi

2012. dec. 4. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne látni, pontosan hogy is néz ki a kettőtök közötti "kapcsolat". Pusztán tényleg szimpátia alapú-e a dolog, amelyet az érzelmeid felnagyítanak, vagy annál több-e a részéről is.

Vibrál köztetek a levegő? Ő tesz olyan gesztusokat, amelyek jeleznének többet szimpátiánál? Te hogyan viselkedsz vele?

a második válaszoló :)

2012. dec. 4. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom visszanézel-e, és megfogadod-e a tanácsom, de szerintem a kérdés függetlenül attól, hogy meleg/hetero identitásról van-e szó.

17 éves vagy, tehát, elvileg egy, max két év múlva érettségizel. Egészen más szituáció ha diákként közelítesz, mintha kivárod ezt az időt, és leérettségizve, tanulói jogviszony nélkül kezdeményezel.

Tanárként ugyanis még ha lenne is benne vonzalom, az állásába és az életébe kerülne, mivel diákkal folytatott viszony miatt magától a tanítástól is eltiltanák, ami azt jelentené, hogy 5-6 (vagy több) év egyetemi képzése és szakmaválasztása menne a levesbe, ahogy törvényszegés miatt ez még priuszt is jelentene, hiába nem leszel már kiskorú jövőre.

A helyedben tehát mindenképpen várnék.

Igen, nehéz ha az ember szerelmes, viszont előnyöd van, mert egyrészt tudod hol dolgozik (ugye), és nem jelent majd gondot, hogy megtaláld, nem veszhet el... másrészt, és ez még fontosabb, az eltelt idő alatt meg tudsz bizonyosodni róla, hogy valóban vonzalomról van-e szó, vagy félreértelmezted a tanári törődést.

És, mivel tudod, hogy kivárod a tanulói jogviszonyod megszűnését, még amiatt sem kell görcsölnöd, hogy kifutsz az időből... szép nyugisan kipuhatolod vagy kivárod, lép-e valamit. De tanárként, sok éves egyetemi képzést, megszerzett szakmát és büntetlen előéletet kockáztatni, hidd el felelőtlen.

Sok sikert mindenesetre!

Ha mégsem jönne össze, velem még mindig ismerkedhetsz majd. :-)

2012. dec. 20. 02:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan tanárom aki baromi jó arc csomó mindenről lehet vele beszélni, és engem is nagyon bír és szereti tudtomra adni :D Vannak ilyenek, ez nagyon jó dolog de ezt ne értsd félre! Persze, ha bejön akkor ez elég nehéz lehet.

Másrészről nekem is van egy két tanárom akik volt diákjukkal házasodtak, sőt volt ilyen tanár házaspár xD

Persze mindezt középsuli után!

Amúgy ha nem meleg akkor meg eleve bukott ügy.

Nőkről nem mesélt eddig?

2012. dec. 20. 02:35
 8/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok meleg...

a tanár másoknal is szok ilyesmit ajánlani?

2012. dec. 26. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
régi de le írtam heteroba is gáz a tanár diák kapxs nem h egy melegben ne lépj nem szabad
2017. nov. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!