Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindkét fél részéről csak vonzalom van és nem szerelem, lehet a kapcsolat hosszú távú?
ergo szex buli szórakozás, ha ebből sosem lesz több akkor nem lesz hosszútávú, de talán 1 próbát megér...de igen ha 1-ikőtök elkezd többet érezni a másik meg nem akkor az egyikőtöknek végződhet nagy csalódással.
(de talán amíg nincs más)
Egyikünk se csak szex, buli, szórakozós típus. Neki is a nyugi kell, meg nekem is, hosszú távon.
Mindkettőnket sok csalódás ért már és igazi társat szeretnénk, nem aki iránt nagy láng van és aztán pofára ejt.
1 honap az meg nem sok,meg kialakulhat szerelem is.
Szerintem adjatok magatoknak meg egy kis idot.
Ezek a kapcsolatok általában sehogyan sem vezetnek jóra. Én nem hiszek abban, hogy a szerelem majd hónapok múlva alakul ki. Ugyanis az már a legelején eldől, beleszeretsz-e valakibe, vagy nem. Ebben az elkurvult világban divatos leszólni a rózsaszín ködöt, meg az ezzel járó agymenést, de ez igenis fontos része egy kapcsolat alakulásának. Jó esetben ez azonnal elkezdi elborítani az embert és ez fejlődik érett, őszinte szerelemmé. Ha kimarad ez a lángolós időszak, akkor valami mindig hiányozni fog a kapcsolatból, tapasztalat mindkét részről. Nem azt állítom, hogy erre kell mindent alapozni, de ugyanolyan elválaszthatatlan része egy kapcsolatnak ez is mint később a közös értékrend, hasonló érdeklődés..stb.
Ha nincs szerelem egyik fél részéről sem, akkor a következő lehetőségek állnak fenn:
1. valamelyik valami csoda folytán mégis szerelmes lesz a másikba. Még nagyobb csoda esetén kölcsönös lesz
2. Ha csak az egyik fél lesz szerelmes, akkor a másik borzalmasan szenvedni fog és a társa esetleg szánalomból vele marad, de a szerelmes fél mindig érezni fogja, hogy az egész kapcsolat csak egy illúzió. Mindig ő lesz az alárendelt, ő fog jobban sérülni.
3. lehúztok egymás mellett egy egész életet akár langyos pocsolyában és elszalasztjátok annak lehetőségét, hogy megtaláljátok az ideális társat, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba.
Összegzésképpen alapvetően szarul lehet ebből kijönni...
Szerelem es fellangolas kozott igen nagy a kulonbseg. Nem mindenki lesz szerelmes elso latasra. Szerintem teljesen normalis, ha az elejen vonzalom van, kemia, es szerelem par honap utan alakul ki. Nem mindenki orul meg egybol, van, akinek idobe telik.
Szerintem akkor alakulhat jol, ha szinkronban lesznek a felek szerelmesek a masikba, mindegy mennyi ido utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!