Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez milyen kapcsolat? Mégis hova tegyem?!
Van egy srác, akivel 1 hónapja együtt vagyunk. 300 km-re lakik tőlem... sok beszélgetés után találkoztunk csak és még letisztáztuk az elején, hogy mind a ketten komoly kapcsolatot szeretnénk, nem pedig alkalmi etye-petyét. Már többször együtt voltunk 3-4 napokat, sok a közös program, haverjainak, családjának bemutatott, de valamiért mégse tudok megbízni ebben. Az anyukája mondta nekem hogy csoda hogy ennyiszer látott engem, mert eddig minden bnőjét max 1x látta :S :D Egyébként jóképű, tőlem egy évvel idősebb... Sokszor írta, és modnta is hogy hiányzom neki.
De! Ami a problémám, hogy tudok arról hogy másnak azt mondta hogy van most egy bnője, de "nincs varázs". Viszont erre én nem kérdezhetek így konkrétan rá, mert elvileg nem tudok róla.. de akkor nem értem, hogy nekem miért hazudik? (ennyi erővel ez annak számít, nem?) És miért tervez velem, meg mondja hogy hiányzom és mikor látjuk már végre egymást?
Korábban már mondta hogy nála elég lassan alakulnak ki a dolgok egy kapcsolatban, ez annak a jele lenne, vagy mi? áááá nem értem!
Meg szeretném magam kímélni egy újabb pofára eséstől...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!