Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyiben igaz az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben igaz az, hogy egy szűz lánynál sokkal jobban kell pörögni, hogy ráébredjen arra, neki is kell kezdeményeznie beszélgetést a kapcsolat indulásakor? F/25

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,a szűz lányok nem képesek kezdeményezni a beszélgetést, nagyon visszahúzódóak, hallgatagak, félénkek. Mennyiben igaz ez sok szűz lányra? Szűz lányok is válaszoljatok.

Kort és nemet írjatok please.

2013. jan. 2. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha azt szeretném, hogy a kiszemeltemmel alakuljon valami, akkor én is kezdeményezek. Nem feltétlenül hallgatag és félénk mindenki aki szűz. Valakire igaz, valakire nem. 21L
2013. jan. 2. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát azért lehet ez igaz, mert ha valaki a te korosztályodban- 23-25 évesen szűz, annak általában az az oka, hogy nagyon gátlásos és visszahúzódó a lány, és valószínűleg emiatt nem volt még párkapcsolata.

21/L

2013. jan. 2. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek kezdeményezni, ebben a szempontból igaz az állításod. Viszont ha már a fiú kezdeményez nállam akkor már nem leszek annyira visszahúzódó.:)

17/L

2013. jan. 2. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Hölgyek!

Nem az én korosztályomról van szó, hanem egy 17 éves lányról. Nem is akarunk járni, legalábbis nem személyes ismeretség, egyelőre csak net, de köze lehet annak, hogy hallgatag, hogy szűz? Erre akartam választ kapni. Köszönöm és Boldog Új Évet Nektek Kedveseim!

2013. jan. 2. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek. Nem attól függ, hogy milyen valakinek a természete, hogy szűz-e vagy sem.
2013. jan. 2. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ, hogy valaki szűz-e, de egy kevéssé azért belejátszhat a dologba. Amúgy én úgy tudtam eddig, hogy a lányok beszédesek. Én legalábbis mindig az voltam. :D 28/N
2013. jan. 2. 00:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy bizonyos részük az, én általában pár végletet fogok ki, figyeljetek: :)

- Akik kukán ülnek

- Akik mindig tudják, hogy ők a jók, nem beszélnek sokat, de az értelmetlen,

- Aki sokat beszél, de értelmesen.

- Aki lelki szemetesnek használ

- Akik szünet nélkül beszélnek

- Akik érzelmileg roncsok és ezért kukák

- Akik érzelmileg stabilak és ezért beszélnek felvágott nyelvvel

:):):)

2013. jan. 2. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!