Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fndy007 kérdése:

Szerelmes vagyok egy lányba akinek van barátja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok több párkapcsolaton vagyok túl, de ez most kemény dió. Van egy lány aki nagyon tetszik, beszélgetünk irkálunk, sőt még a Szilvesztert is együtt töltöttük(egy helyen). Viszont van neki pasija, és azon dolgozik, hogy a kapcsolat működjön. Nem tudom, hogy tudassam vele az érzelmeimet és nem tudom mit tegyek.

2013. jan. 1. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
hagyd őket békén. egy kapcsolatot tönkretenni szánalmas és nem illő dolog
2013. jan. 1. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy járható út van, ha nem vagy tapló: várj míg szakít a pasijával. Ha nem akkor ez van.
2013. jan. 1. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
nekemis pont ez van,csak én lány vagyok és a pasiba vagyok szerelmes.viszont ő foglalt,szóval inkább hagyom...majd mondd meg neki,ha szakít a lánnyal!
2013. jan. 1. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
gondolj bele ha őt elhagyná te érted akk lehet a későbbiekben téged is dobna más miatt...szval türelem barátnőt terem ...vagy nem majd meglátod:)
2013. jan. 1. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Én már tettem így tönkre egy kapcsolatot mert addig hajtottam egy lányra ameddig már nem bírtam cérnával elmondtam neki mindent, később ugye megcsókoltam akkor a pasija dobta őt és ugye azóta engem is szívből utál mert tönkretettem a kapcsolatát, aminek a legnagyobb problémája az hogy erről sokan tudnak és sokan is gyűlölnek engem miatta, a barátaim többsége is már egy nem kívánt személynek könyvelt el, csajozni is nehezen tudtam egy ideig mert sokan tudtak az esetről. Persze azóta már enyhültek a dolgok már a lány volt barátja sem haragszik annyira de még mindig megkapom a magamét ha összefutok a lánnyal akinek már rég egy új jobb kapcsolata lett. Bár elég nehezen viselte el a szakításukat egy jó darabig az tény.

Ez nekem elég nagy lecke volt erre és azóta egy olyan lánynál sem próbálkozok akinek van kapcsolata.

Most van barátnőm szeretjük is egymást és most vagyok úgy hogy teljesen eltudnám képzelni milyen ez az érzés ha így tesznek tönkre egy kapcsolatot mert nem egyszer volt rá példa hogy szerelmet vallottak a barátnőmnek de ott nem fajult el a dolog ennyire durván.

Szóval két dolgot tehetsz. Vagy elfelejted a csajt nem beszélsz vele fokozatosan leszállsz róla és hagyod had élje az életét a szerelmével.

Vagy türelmesen vársz a szakításig mert ha azon van hogy jobbá teszi a kapcsolatukat és ha sikerrel jár akkor még egy jó darabig elég valószínű hogy foglalt lesz és szakítás után is várj egy pár hetet mire túltenné magát a dolgon, mert ha hirtelen támadod le ezzel akkor nem biztos hogy azt jó szemmel nézné.

Sajnálom srác, de ez van sajnos.

6/8 anonim válasza:
Hagyd őket békén... ha szakítanak akkor próbálkozz szerintem is. Addig amíg együtt vannak semiképp ne mond el neki az érzéseidet mert lehet, hogy elbizonytalanítod.
 7/8 anonim ***** válasza:
8%
Egyetértek az útólsóval, úgysem fog örökké tartani a kapcsolatuk!
2013. jan. 2. 09:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök mindent, és meg is fogadom a tanácsaitokat. Várok és majd lesz ami lesz. Lehet,hogy találok időközben mást,lehet, hogy nem. Remélem kiderül. Még egyszer mindenkinek mindent köszönök.
2013. jan. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!