Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mindkét fél részéről csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindkét fél részéről csak vonzalom van és nem szerelem, lehet a kapcsolat hosszú távú?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen kapcsolata, ami sikeres volt és nem szakítással végződött?
2013. jan. 3. 14:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Azt én is érzem, hogy lehet, hogy egy ilyen kapcsolatból egy életen át fog hiányozni valami.

Ezekre én is gondoltam már, viszont ott a másik oldal. Lehet éveken, évtizedeken át is egyedül lenni. Aztán már kicsúszol abból a korból nőként, hogy gyereked lehessen végül maradsz egyedül.

Nekem valahogy nagyon nehezen megy a pártalálás egyébként is. Rendes pasiból meg nagyon-nagyon kevés van.

2013. jan. 3. 15:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Amúgy nem hiszek abban, hogy két ember igazán szerelmes lehet egymásba. Lehet ezerből egynek sikerül, de ez nagyon ritka.

És itt nem fellángolásra gondolok, hanem igazi szerelemre, akivel le akarod élni az életed.

2013. jan. 3. 15:19
 13/18 ASOT ***** válasza:
"hanem igazi szerelemre, akivel le akarod élni az életed."----> ezt sosem tudod meg csak a végén.
2013. jan. 3. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
kérdező: létezik szerelem, de akár mennyire is benne vagy a korban, érdemes megvárni azt, akiért odáig meg vissza vagy, mint egy ilyenbe belemenni.
2013. jan. 3. 15:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Volt már olyan többször is de nagyon csúnya vége lett. Egyik sem akart tőlem igazán komoly kapcsolatot, mint az utólag kiderült, csak láng volt.
2013. jan. 3. 15:50
 16/18 ASOT ***** válasza:

tudod sokan ezt hiszik amikor épp van valaki és bele van zúgva és ő az élete értelme akkor tuti ő az igazi ő a mindenható szinte....aztán van hogy mégsem, és lehet 3 év mulva a következő párjára mondja azt h igen ő az...de lehet az utána valóra, de lehet szerencséje ő lesz a kivétel! és elsőre! :)

De akkor tudod majd meg ha már ősz lesz a hajad a kezed már remegő, és úgy fogod meg az ő remegő kezét és egy nap majd egymás mellé temetnek...

2013. jan. 3. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem elég agyhalott dolog bármilyen életkorban csak azért lenni valakivel, hogy ne legyél egyedül. És nehogy azt hidd, hogy más könnyebben lesz szerelmes nálad. A szerelem (nem a nemi gerjedés meg nem a fosmeleg vonzalmacska) ritka ajándék és tényleg nem terem minden bokorban, minden holttöltekor. Viszont ha kivárod, olyan boldogságban lesz részed, ami mindenért kárpótol majd. Ezt úgy mondom most neked, hogy nekem is volt langyosfos kapcsolatom mint neked. Abból kilépve fejbecsapott a nagy szerelem, de ez csak a részemről volt meg, a másik nem volt szerelmes belém, csak elvolt. Mikor otthagyott, nekem is összedőlt a világ. Aztán rá 2 évre jött a (most már) vőlegényem, akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Egyszerűen leírhatatlan érzés, mikor a másikkal teljesen átlényegülsz, benne saját magadat látod viszont. Sima szimpátia alapú kapcsolatban ilyet sose fogsz megélni és hidd el, hogy sokkal szegényebb leszel lelkileg, mire odáig jutsz, hogy számot vetsz az életeddel. Arról nem is beszélve, hogy teljesen más olyannak gyereket szülni, akit így szeretsz. Ezt sem ártana végiggondolnod. Hidd el, nem érdemes kialkudnod ezzel a kapcsolattal, de a te életed...
2013. jan. 3. 16:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, te igazán szerencsés vagy, hogy találtál egy ilyen embert. Nem mindenkinek sikerül.

Ismerősi és családi körömből kb. 1 olyan párt tudok csak, akinek tényleg szerelmi kapcsolata van és boldogok.

Mindenhol vannak problémák. A szerelem egy érzés csak. Voltam már olyan emberbe szerelmes, hogy egyáltalán nem érdemelte meg, ahogy bánt velem... azok után meg pláne.

Tény, hogy ez így nem lesz olyan felhőtlen boldogság, de nem szeretném egyedül eltölteni az életem.

2013. jan. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!