Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet ket ikernek szerelmi kapcsolata? ( csilagjegy)
Figyelt kérdés
Elmentem egy alig ismert lannyal egy elmenyfurdobe .az elejon tobben lubickoltunk meg huljeskedtunk .de amikor lement a nap romantikusabb lett a szituacio. Egy soteten helye csokolosztunk meg smaciztunk .O aztmondta hogy nagyon szeret es en is ugyan ezt erzem iranta.De az a bokeno hogy mind ketonknek ikrek a csilag jegyunk . Vajon ebol lehet baj ?2013. jan. 3. 09:13
1/6 anonim válasza:
Egetverő proléma. Azon csodálkozom, hogy fértek el egy bolygón.
2/6 anonim válasza:
Igen :/ Sajnos nem lesz ez így jó, azonnal dobnod kell, és ha jó csaj, lepasszolni nekem, egy baknak ;)) Akkor nem lesz gond.
OMFG -.-''
3/6 anonim válasza:
Igen ez egetverő probléma! Nem irígylem a fiatalok gondjait
4/6 anonim válasza:
Teljesen jó. A baknak ne passzold le, mert az kicsinálja az ikreket.
5/6 anonim válasza:
Semmi nem függ a horoszkóptól..én vagyok rá az elő példa
halak vagyok a horoszkóp szerint nekem a rák és a bak az ideális társ..
A rákok kicsináltak az állandó gyerekes hisztijeikkel , a bakok meg annyira uralkodni akartak rajtam hogy megfulladtam
Most nyilas párom van már jó ideje ami horoszkóp szerint tragikus választás és láss csodát tök jó páros vagyunk..
ennyi erről
6/6 anonim válasza:
Anyum és apum is ikrek csillagjegyűek. Szoktak "civakodni" apróságokon, aztán gyorsan kibékülnek, tehát olyanok mint a valódi ikrek.
De nem hiszek ebben, sokkal inkább az eltérő személyiségüknek tudom ezt be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!