Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a kapcsolata a barátjával?
Nekem jó a kapcsolatom a barátaimmal.
22F
Sajnos úgy érzem ellaposodott, pedig én annyira igyekszem, hogy a lehető legtökéletesebb legyek neki..
Azt akarom, hogy nagyon boldogok legyünk együtt. Szeretném ha megkérné a kezem mert Vele akarom leérni az életem..
A mienk is ellaposodott :(
Ugy erzem mar nem erdeklem. Es en tobbet teszek a kapcsolatert, mint o. :(
A miénk sokkal jobb, mint az elején, de rengeteget dolgozunk rajta, minden időnket egymásra fordítjuk, és amikor csak lehet, együtt vagyunk. Sokat beszélgetünk politikáról, világnézeti dolgokról, egyre közelítjük az elképzelésünket az életről. Például ő erősen rasszista volt, most meg támogatja egy afrikai gyerek tanulmányait. Ezt nem én kértem tőle, csak sokat beszélgettünk erről a kérdésről, elmondtam a véleményem, és ő átgondolta.
Sokat segítek neki a munkájában, illetve abban, hogy tudja végezni, otthoni feladata nincs is, mert nem nagyon lenne ideje rá.
Tényleg sokat teszünk egymásért, és ez egyre közelebb hoz minket egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!