Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tart ilyen sokáig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart ilyen sokáig a kötődés hozzá?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen már egy éve rettenetesen megszerettem egy fiút, aki sajnos nem ismer. Legalábbis nem látott még sosem, mármint interneten, közösségi oldalon. Vagyis... Szerintem nem látott még. :/ na mindegy az a lényeg, hogy nem magyar, van KICSI hírneve tehát nem híresebb pl. Justin B.-nél a One directionnál sem!!! Nos, ebben az egy évben egyfolytában a hazájárol hallok.. Sőt, mivel ugy gondolom esélyem sincs nála, hisz külföldi, (angolul nem nagyon tudok) 4 évvel idősseb mint én, s be kell látni, nagyon messze van tőlem... :/ mindig valaki mondja valakinek vagy csak elhangzik valahol netán ráírva valamire... Az, hogy: "Ne add fel!" vagy "van remény".. Ilyenek... Nemrég el akartam felejteni mert tényleg nem akartam már ezzel foglalkozni, erre sétálni indultam és láttam egy teljesen ugyanolyan embert mint ő.. Mikor ujra elakarom felejteni, mindig látom.. Tulajdonképpen, olyan fellángolóan szeretem, mintha valami mindig feltöltene erővel, hogy ne adjam fel vagy nem tudom.. Egyik tanárom is elkezdi hogy irjak neki üzenetet pedig alig mondtam neki valamit rola, mondtam hogy nem is ismer stb. Szal... Segítsetek, egyszerűen annyira szeretem! :,)

2013. máj. 5. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Plátói,majd elmulik :) Hisz nem is ismered a lelkét,külsöröl látod,onnan meg egy igazi szerelem édes kevés..ha majd ismered a lelkét,és azért szereted ami,nem pedig aki és ugy nem láthatod többé,az fog majd fájni jobban..fel a fejjel vannak normális fiuk is! :)

19F

2013. máj. 5. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
..messze vagyok tölled messze távol,de ha szived szeret,megtalálsz bárhol..
2013. máj. 10. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezalatt most pontosan mit értsek?
2013. máj. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!