Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy hiba ha egy 15éves lány és egy 30éves pasi között vonzalom alakul ki?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 23:50
1/31 anonim válasza:
a lányt nem hibáztatom, de egy 30 éves mi a rossebet akar tőle...szégyelleném 30 évesen, hogy 15 évessel járok
2/31 anonim válasza:
PedoMedve jóváhagyta ezt a kérdést!
4/31 A kérdező kommentje:
A lány..
2013. máj. 7. 23:55
5/31 anonim válasza:
Elég nagy hiba, és a férfinek kéne, hogy több esze legyen. Bár a leányzónak sem ártana.
6/31 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi olyan.
2013. máj. 8. 00:00
7/31 anonim válasza:
Na az viszont már tényleg nagy hiba!!
8/31 A kérdező kommentje:
Mármint nem úgy értem csak..
Nem tudom,hogy ez normális-e vagy inkább ne folytassam.
2013. máj. 8. 00:04
9/31 anonim válasza:
ha most megléped és belejössz egy életre leragadsz az ilyen "érett" pasiknál, a veled egykorúakat csak kisfiúnak meg gyerekesnek fogod tartani, lehet hogy nem ennek de valamelyiknek meg is ellesz majd, aztán 20-on akárhányévesen kiélt anyukaként fogsz siránkozni hogy nincs senkid, hajrá
10/31 anonim válasza:
pontosan ugyanez volt a felállás velem is 2 éve...hát szerintem még most felejtsd el mert másfél év kellett hogy rájöjjek mekkora baromság volt ebbe belemenni..kislány voltam még ő meg ki is használta ezt, de legalább tanultam belőle..tudom, hogy bárki mondhat bármit tapasztaltam én is..nekem is megmondták, hogy ez nem lesz jó..és nem érdekelt..de jól be is néztem..istenem, hogy nem jöttem rá korábban erre :) de legalább tanultam belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!