Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem. Vélemények?
Figyelt kérdés
Van a sulimban egy amolyan tipikus csendes lány akit ritkán hívnak el randizni mert falat húz maga köré. Biztos forrásból tudom,hogy azért már próbálkoztak be nála de azoknak esélyt se adott. A közös barátunktól tudom,hogy szomorú,hogy nincs senkije és sokat panaszkodik,hogy nincs barátja. A kérdésem az,hogy miért panaszkodik,hogy nincs senkije ha nem enged magához közel senkit?2013. máj. 6. 22:19
11/14 anonim válasza:
8 Az Isten mentsen meg minden nőt olyan férfitől mint amilyen te vagy-és ezt holt komolyan irom:DD
12/14 anonim válasza:
Pedig igazat írt a nyolcas. Kérdező te akkora papucs vagy. Inkább a vagányabb lányoknál próbálkozz, ne a maradéknál. Csak rinyál, de nem csinál semmit. Azt hiszed a kapcsoaltodban nem lesz ilyen? Dehogy nem! Akkor is csak rinyálni fog és semmit nem csinálni.
13/14 anonim válasza:
10 nél az igazság és a pont, ment a zöldkéz neki.
14/14 anonim válasza:
"Én is ilyen visszahúzódó vagyok és nekem sem volt még barátom, de ha valaki olyan jönne aki küzdene értem és tényleg tudom hogy bízhatok benne és tetszene akkor "lebontanám a falat" és szerintem ő is ilyen"
Csoda hogy nem esett rád a plafon, ekkroa hazugság után. Dehogy kellenek az olyan férfiak, max panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!