Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom most mi van. Vélemények?
Figyelt kérdés
Szóval..4 évvel ezelőtt voltam egy táborban, és megtetszett egy fiú..Azt hittem soha nem látom többet, mert azt hittem hogy valami ottani gyerek aki segít stb.. De mikor elkezdtem járni gyülekezetbe, sokkot kaptam mikor ott volt.A szívem kalapált, és végig csak őt néztem.Elkezdtem rendszeresen járni miatta..(noha ebben nőttem fel, nem volt nehéz.. mármint keresztény vagyok) És észrevettem hogy ő is néz..iszonyúan zavarba jöttem, egyfolytában bujkáltam előle.. Sokszor volt ilyen, és mindig elkerültem a tekintetét.Aztán törtét egy incidens, ami miatt nem jártam/járok oda, és nagyon sokáig nem láttam.Kezdtem elfelejteni, de most szeptemberben elkezdődött az ifi, ahova eddig is jártam, csak ő nem volt ott, mert idősebb nálam, és nem egy csoportban voltunk. Most nem csinálja azt mint régen..VISZONT. Van egy másik fiú, akit szintén egy táborból ismerek, az is ilyen keresztény tábor volt, és őt egy egoista bunkónak gondoltam/gondolom(néha). Vele sokat beszélgettem régen, és nem is tudom.A lényeg, hogy most ő teszi ugyan azt mint a másik régen..Be le fogok őrülni.. Egyszer oda néztem, és ő is nézett. Elkapom a fejem, visszanézek másodpercek múlva, és még mindig. Ugyan ez volt régen a másikkal is. Ezekre a dolgokra rátett egy lapáttal hogy velük álmodtam (az volt benne,hogy az 1 számú bevallja h szeret tötö és egy adott pillanatba helyet cserélnek, és a második is) ez totál összezavart, pedig csak egy buta álom. az első mindig kedves velem, megvédETT ha kellETT és belé szerelmes voltam..(egyszer ő volt az első aki a legtöbbet nézte az adatlapomat.. ez olyan hülyén hangzik, de jólesett) a második is kedves volt velem, de ő inkább hülyéskedett velem, viszont alkotott olyan helyzetet hogy csak ketten legyünk.Semmi nem történt..Mind ketten rendesek, soha nem kezdenének ki velem, és tudom hogy csak azzal kezdenek, akit igazán szeretnek, mert ezt súlykolták beléjük, és belém is.. Nagyon összezavarodtam..Külső szemmel, milyen tanácsokat tudnátok adni? Bocsi ha hosszú vagy zavaros..2013. jan. 7. 22:51
1/4 anonim válasza:
Te, velem is volt ilyen egyszer, a zenetarborban, [CENZORED]
[CENZORED] [CENZORED][CENZORED] [CENZORED][CENZORED].
De azert elveztem;)
2/4 anonim válasza:
Amelyiket jobban kedveled azzal kezdeményezz.
4/4 A kérdező kommentje:
15 18 18
2013. jan. 7. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!