Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már ilyen valakivel? Vélemények? (Bonyolult)
Van egy fiú, 2 éve ismerem. Mikor megismerkedtünk, neki volt barátnője, nekem is volt barátom, és egész jóban voltunk,de csak olyan szinten, hogy ha véletlenül összefutottunk,(busz) nagyon jól elbeszélgettünk, direkt nem találkoztunk(ez szinte minden hétvégén..)Egyébként nagyon tetszettünk egymásnak.. Aztán egy nap (még megvolt a barátnője) majdnem megcsókolt, de én ellöktem magamtól. (nekem volt barátom)
Hónapokkal később, véletlenül összefutottunk, elmentünk még egy kocsmába, és hát, mitagadás, berúgtunk, nála kötöttünk ki, a vége szex lett. Sosem csináltam ilyet, iszonyúan szégyelltem magam( az előző barátommal rég szakítottunk már). Írt másnap reggel, mégis bunkó voltam vele, fogalmam sincs, miért. Nagyon tetszett a fiú is, az éjszaka is fantasztikus volt, a társalgás abba maradt. Én mondtam neki h semmit sem akarok tőle...Mégis kedves volt, nem nézett le, aztán egy nap (nem tudom, miért..) teljesen bunkó lettem vele, szóba se álltam vele...szinte lenéztem...(ha megmagyarázhatnám miért..én hülye!!!!!)
Most egy ideje nem állunk szóba, ha buszon találkozunk (egy városba lakunk) szó nélkül elmegyünk egymás mellett..ami az ő részéről érthető is.
Tudom, én csesztem el, és kérlek ne kövezzetek meg, tényleg, sosem csináltam ilyet, de EZ a fiú...Kértem tőle egy találkozót,(holnapra!), hogy ne haragudjon..iszonyú édes volt el is fogadta azonnal...
Kérlek, tényleg ne ítéljetek el, de nagyon szégyelltem magam, tudom nem mentség, de mégis..
Erről a szituról..vélemények???
Tényleg, nbagyon kérlek, ne engem szapuljatok(bár igen, megérdemlem teljesen......!!!!!), de sosem voltam szerelmes..ez sem mentség, tudom....
Köszönöm, előre is.
(egy nagyon ex-barom lány/20)
Túlreagálod a dolgot: B*lfasz voltál, most kuncsorogsz,
lehet még belőle normális dolog, de az esély kicsi.
Nem kell túlragozni, viszont legalább van önkritikád :)
köszönöm a gyors választ:))
viszont: nem reagálom túl(szerintem), mert ez decemberben történt, és azóta sem megy ki a fejemből a fiú, sem az az este.. és az sem h. mekkora barom voltam...tudom, h én csesztem el, és helyre szeretném hozni..és az érdekelne, hogy ha nem küldött el egyenesen a f**ba, akkor lehet h van még nála esélyem??(lehetek ekkora mázlista??) tényleg sosem éreztem milyen szerelmesnek lenni, de most...
(bocs a helyesírási hibákért, rossz a billem)
Nem tudom, mennyire képes megbocsátani. Az, hogy elfogad-
ta a találkozót, még nem biztosíték semmire. Viszont ahogy
ő is, te is mérlegeld, hogy az idáigi események mennyire
tudnának egy kapcsolatba beleszólni. Pl valamiféle össze-
veszés esetén ez tuti elő fog jönni, kérdés, hogy tudnátok
kezelni a helyzetet.
Persze, esély mindaddig megvan, amíg a felek élnek (ezt
szoktam mondani, nem ok nélkül). És csak akkor vagy vesz-
tes, ha meg sem próbálod :)
Holnap eldől, most izgulj azon, hogy legalább annyira helyre hozd, hogy beszéljetek továbbra is. Ez megtörtént ez nem fog változni de lehet ezt megtelően kezelni, ha neki barátnője van és te kapcsolatot szeretnél ne erőltesd a dolgot, mert ha elhagyja érted mi a garancia, hogy veled is ugyan ezt nem teszi meg. Tudom nehéz, de ha elfogadta a meghívásod, helyre lehet hozni a dolgot szerintem :) Sok sikert
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!