Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha idő előtt beleélem magam egy kapcsolatba valakivel akkor sose jön össze?
Nem tudod megoldani. Ha te a szerelem első látásra típus vagy, én igen, és szerintem ez a normális, azok akiknél később alakul ki a vonzódás, azok szerintem érzéketlenek, nem szerelmes típusok, inkább szimpátia mint nemi vágy alapján választanak párt , nekem nem tetszenek az olyanféle emberek.
A lényeg szóval ha nagyon megtetszik, akkor nem tudsz mit tenni. Ha önbizalomhiányos vagy, vagy nem tudsz jól beszélni vele, akkor kész. Rágörcsölsz, és nincs tovább.
Ezek meg gyülölik a merev, feszült, nem magabiztos embereket.
De nem jönnek rá,hogy azért ilyenek, mert annyira vágynak rájuk, nem jönnek rá,hogy ez a szeretet jele, a szimpátia jele, ha valaki zavarban van elöttük.
A magabiztos emberek többsége szarba se nézi őket, csak egy gyors baszokra akarja őket, mert a magabiztosak többnyire nem veszik őket komolyan, ahogy esik úgy puffan és kész. De persze ez nem mindig van így.
A lényeg, nem kéne annyira lenézni a határozatlanabb embereket. Attól még ,hogy ismerkedésnél nem határozott, az élet más területén bőven lehet magabiztos, menő ember, nem ezen múlik.
CSak a gané nők szeretik kivetíteni az egész személyiségére az embernek, ha a nőzésben ne mmagabiztos, akkor már rájuk nyomják a bélyeget, hogy ez az élet minden területén egy csődtömeg. Pedig nem biztos hogy igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!