Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Még midnig szeretem.
Nem túl korrekt dolog, hogy a mostanit becsapod és ámítod azzal, hogy szerelmes vagy belé ...! :/
Valamint magadnak is csak fájdalmat okozol ezzel!
Tudom,hogy nem korrekt senkivel szemben,de nemtudok mit tenni... :/
Azért,mert már nem működött,elavult a kapcsolat a vége fele..
Igen,igen..ez sajnos ugy van hogy az ember életében egyetlen egy igazi szerelem van,ez tény.De ez még nem jelenti azt hogy nem lehetsz szerelmes,és nem boldog :) Ha még gondolsz régi párodra,egyértelmű fontos még neked,másiknak meg sajnos az idejét húzod.Úgy lenne korrekt,hogy akkor neki is megadod az esélyt arra,hogy párt találjon,ha ez nem megy,mert te nem vagy belé szerelmes.
Ugyancsak az is baj,hogy ezzel a belefásultunk dolog sokszor az ok a szakításra..Gyerekek,ha nem távban vagytok minden megoldható némi kommunikációval,mi miért hűlt ki akkor,mi lehe ta baj,mit tudtok tenni érte,vagy csak bizonygatni másiknak,mennyire szereti..nem kell nagy dolgokra gondolni :) Hiszen szerintem egy régi commondorenak is nagyobb az értéke (ami még müködik) mint egy hiperszuper 4 magos gép..bár kicsit hülye példa,de na :) Mindenesetre azért sok szerencsét kivánok neked,és boldogságot,hátha... :)
19F
Én is így vagyok,l igaz, engem fél éve hagytak ott. Azóta lett egy új kapcsolatom, alig egy hónapos, mert azt hittem, túl vagyok rajta. Az első két hét még rendben is volt. De rá kellett jönnöm, és magamnak is gyűlölöm bevallani, hogy az volt barátomat szeret, még hozzá nagyon. Én is vele álmodok, ha rágondolok, összeszorul a szívem, könnybe lábad a szemem.
Nem tudok mit mondani, mert én is tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!