Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem kívánom, de szeretem?
Hát lehet hogy rossz helyre tettem fel a kérdést,de egy próbát megér!
Házas vagyok 7 éve van egy gyerkőcünk is aki 2 éves.Sosem voltam egy lepedőszaggató kivéve 17 évesen de akkor ki nem az!? Mióta megszületett a gyerekünk sőt már előtte is egyre kevesebbszer voltunk együtt én általában azért mert már ciki volt hogy milyen rég voltunk együtt.De szeretem meg jó a párkapcsolatunk mindent megtudunk beszélni de ezt nem:-elkezdtem előtte szégyenlős lenni,nem érzem magam szexinek pedig bennem van a dög és ez szerintem már kezd oda vissza lenni!Amikor ő akarja én nem ,ha én akarom ő nem. MI az Istent csináljak,szeretem ezt az embert és nem akarom hogy tönkre mennyen a házasságunk???? 27/L
*menjen
Jarj a kedveben, eroltesd meg magad, hatha osszecsiszolodtok ujra. Esetleg fogyj le es tornazz, hogy legyen onbizalmad es elhidd,h szexi vagy.
Szóval régóta érezted, hogy már nem jó vele mégis szültél neki egy gyereket. Ok. Erre mit lehet mondani?
A Mari néni is jó ember beszélgetni is lehet vele, gyereket azért mégsem csinálnék neki. Ahhoz egészen másfajta kvalitások kellenek(mint az, amit te hiányolsz)
Neked is csak egy életed van de a gyereknek is fel kell nőnie...hát, ha rám hallgatsz az csinálsz amit akarsz
Ó de kedves vagy utolsó! Mintha az egész élet olyan pofon egyszerű lenne.
A gyerkőc spontán jött és nem azért mert ezzel akartam javítani a kapcsolatunkat.Így alakult de sosem bántam meg!
Az az igazság hogy ez az utóbbi 4 év nagyon zsúfolt volt építkeztünk közben kint dolgoztunk külföldön,aztán megint itthon terhes lettem,rengeteget dolgoztunk pláne ő.
Meg tény elhíztam de már egy csomót visszafogytam még van rajtam egy 5kg felesleg biztos ez sem tesz jót az önbecsülésemnek.Meg van velem elégedve,mert indig bókol,meg szeretget néha olyanok vagyunk mint a kamaszok,meg ezt érezném ha nem így lenne.De még is valami hiányzik?!Annyi mindent megéltünk együtt,harcoltunk a dolgokért nem szeretném hogy ez álljon kettőnk közé! Valaki csak járt hasonló cipőben!?
Szerintem meg ez igenis jól hangzik amit írtál. Együtt kűzdötök, gyertyafényes vacsi, borozás, ha isztok, szex...
Figyi, biztos akkora a baj mint ahogy Te érzed?
Nem csak a sok hülye TV film meg a kamuzós barátnők alapján gondolod, hogy Veletek valami nem OK? vagy kevés s szex?
Mihez képest kevés?
És lehet hogy Ti csak akkor szexeltek, ha mindketten isztok, de más odáig sem jut el, hogy eltöltsön egy kellemes estét a társával, ami alatt mindketten isznak...
Hát lehet hogy én gondolom túl a dolgokat.Heti 1x együtt szoktunk lenni meg van közöttünk vibrálás csak az élethelyzetek sem úgy jönnek.
Nem akarom hogy ellaposodjon a kapcsolatunk.Frászt kapok amikor a nővéremmel beszélgetek ilyenről és ő azt mondja 3x is együtt van a férjével hozzáteszem 38 éves tudom hogy nem vagyunk egyformák,de ilyen beszélgetések után ne bizonytalanodjak el az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!