Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha nem kívánom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem kívánom, de szeretem?

Figyelt kérdés

Hát lehet hogy rossz helyre tettem fel a kérdést,de egy próbát megér!

Házas vagyok 7 éve van egy gyerkőcünk is aki 2 éves.Sosem voltam egy lepedőszaggató kivéve 17 évesen de akkor ki nem az!? Mióta megszületett a gyerekünk sőt már előtte is egyre kevesebbszer voltunk együtt én általában azért mert már ciki volt hogy milyen rég voltunk együtt.De szeretem meg jó a párkapcsolatunk mindent megtudunk beszélni de ezt nem:-elkezdtem előtte szégyenlős lenni,nem érzem magam szexinek pedig bennem van a dög és ez szerintem már kezd oda vissza lenni!Amikor ő akarja én nem ,ha én akarom ő nem. MI az Istent csináljak,szeretem ezt az embert és nem akarom hogy tönkre mennyen a házasságunk???? 27/L

2013. máj. 5. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

*menjen

Jarj a kedveben, eroltesd meg magad, hatha osszecsiszolodtok ujra. Esetleg fogyj le es tornazz, hogy legyen onbizalmad es elhidd,h szexi vagy.

2013. máj. 5. 14:36
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Gondolj a gyerekre.
2013. máj. 5. 14:37
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Szóval régóta érezted, hogy már nem jó vele mégis szültél neki egy gyereket. Ok. Erre mit lehet mondani?

A Mari néni is jó ember beszélgetni is lehet vele, gyereket azért mégsem csinálnék neki. Ahhoz egészen másfajta kvalitások kellenek(mint az, amit te hiányolsz)

Neked is csak egy életed van de a gyereknek is fel kell nőnie...hát, ha rám hallgatsz az csinálsz amit akarsz

2013. máj. 5. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el kettesben valami jó kis helyre! Pl vegyetek ki egy hotel szobát, vagy menjetek el egy wellness hétvégére, vagy valami kis romantikus helyre ahol kettesben lehettek! A kicsit meg, ha meg tudjátok oldani hagyjátok a nagyszülőknél! Kell az hogy csak egymásra hangolódjatok! Próbáljatok ki valami újdonságot ami a házasságotokat fellendítené, amit eddig még nem csináltatok, vagy amire mindig is vágytatok!
2013. máj. 5. 14:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Ó de kedves vagy utolsó! Mintha az egész élet olyan pofon egyszerű lenne.

A gyerkőc spontán jött és nem azért mert ezzel akartam javítani a kapcsolatunkat.Így alakult de sosem bántam meg!

Az az igazság hogy ez az utóbbi 4 év nagyon zsúfolt volt építkeztünk közben kint dolgoztunk külföldön,aztán megint itthon terhes lettem,rengeteget dolgoztunk pláne ő.

Meg tény elhíztam de már egy csomót visszafogytam még van rajtam egy 5kg felesleg biztos ez sem tesz jót az önbecsülésemnek.Meg van velem elégedve,mert indig bókol,meg szeretget néha olyanok vagyunk mint a kamaszok,meg ezt érezném ha nem így lenne.De még is valami hiányzik?!Annyi mindent megéltünk együtt,harcoltunk a dolgokért nem szeretném hogy ez álljon kettőnk közé! Valaki csak járt hasonló cipőben!?

2013. máj. 5. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:
-Az első mondatom az utolsó előttinek ment.
2013. máj. 5. 15:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Elmennék én de nincs kire hagyni a gyereket,megint külföldön vagyunk és ráadásul egy teljesen ismeretlen faluban a legközelebbi ismerőseim is 170km-re.Na meg 7-ból 6dolgozik és reggel 11től éjjelig gyakorlatilag minimális hogy találkozunk,de ennek ellenére csinálok neki gyertyafényes éjjeli vacsorát borozgatunk.De az nem normális hogy csak akkor szexelünk amikor mind a ketten iszunk?!
2013. máj. 5. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem meg ez igenis jól hangzik amit írtál. Együtt kűzdötök, gyertyafényes vacsi, borozás, ha isztok, szex...

Figyi, biztos akkora a baj mint ahogy Te érzed?

Nem csak a sok hülye TV film meg a kamuzós barátnők alapján gondolod, hogy Veletek valami nem OK? vagy kevés s szex?

Mihez képest kevés?

És lehet hogy Ti csak akkor szexeltek, ha mindketten isztok, de más odáig sem jut el, hogy eltöltsön egy kellemes estét a társával, ami alatt mindketten isznak...

2013. máj. 5. 16:43
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát lehet hogy én gondolom túl a dolgokat.Heti 1x együtt szoktunk lenni meg van közöttünk vibrálás csak az élethelyzetek sem úgy jönnek.

Nem akarom hogy ellaposodjon a kapcsolatunk.Frászt kapok amikor a nővéremmel beszélgetek ilyenről és ő azt mondja 3x is együtt van a férjével hozzáteszem 38 éves tudom hogy nem vagyunk egyformák,de ilyen beszélgetések után ne bizonytalanodjak el az ember?

2013. máj. 5. 17:21
 10/13 anonim válasza:
76%
Én át tudom érezni a helyzeted, pedig fiatal vagyok. Szerintem arra gondolsz egyrészt, hogy hiányzik az a tűz, ami akkor meg volt mikor még összejöttetek. Ezt már elég nehéz visszahozni, mert nyilván azóta ismeritek egymást, meg már nem a kíváncsiság vezérel. Úgyhogy összességében nem lehet nagyon mit csinálni szerintem, legalábbis minden hangulatfüggő. Mivel már meg van a napi rutin, ami már nem a fiatalságról szól és a szabadságról, és rosszalkodásról, így minden más. Persze ennek ellenére lehet jókat szexelni, csak mint mondtam kevés az a pillanat, mikor mindketten úgy kívánjátok egymást, mint rég.
2013. máj. 5. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!