Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem kívánom, de szeretem?
Hát lehet hogy rossz helyre tettem fel a kérdést,de egy próbát megér!
Házas vagyok 7 éve van egy gyerkőcünk is aki 2 éves.Sosem voltam egy lepedőszaggató kivéve 17 évesen de akkor ki nem az!? Mióta megszületett a gyerekünk sőt már előtte is egyre kevesebbszer voltunk együtt én általában azért mert már ciki volt hogy milyen rég voltunk együtt.De szeretem meg jó a párkapcsolatunk mindent megtudunk beszélni de ezt nem:-elkezdtem előtte szégyenlős lenni,nem érzem magam szexinek pedig bennem van a dög és ez szerintem már kezd oda vissza lenni!Amikor ő akarja én nem ,ha én akarom ő nem. MI az Istent csináljak,szeretem ezt az embert és nem akarom hogy tönkre mennyen a házasságunk???? 27/L
Én (akit utolsónak neveztél):
Minden korosztálynak megvan a maga boldogsága. A fiatalok nem bírnak magukkal, aztán a cél a gyereke, családalapítás, majd felnevelni őket, végül már ott tart az ember, hogy megöregszik, de legalább ott vannak a gyerekek, vagy akár unokák, aki miatt érdemes élni. Nem tudom, hogy az idősebbeknek milyen a szexuális viszonyuk egymáshoz, de pl a ti korotokban is biztos megkívánjátok párszor egymást. Ez sajnos a kor előrehaladtával egyre kevesebb lesz szerintem. De minden korosztály másnak él. Persze vannak kivételek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!