Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem tudják soha megindokolni a szakítás okát?
Több kapcsolatom is volt már, amikor én szakítottam, mindig elmondtam, hogy mi nem tetszik. Ha velem szakítitt a csaj, akkor pedig soha nem tudtak rá értelmes választ adni, csak annyit hogy "mert", meg "nem tudom".
21/F
Nekem a kedvencem ez volt: "Túl jó vagy hozzám :D" LOL..
24/L
Biztos függ attól is, hogy ki mennyire egyenes ember. Sajnos sunyi alakból több rohangál a világban.
Viszont szerintem sokkal kevésbé fájdalmasabb a dolog, ha az ember legalább tudja a miértet. Akkor tud legalább következtetéseket levonni, hogy ha benne volt a hiba, legközelebb ne kövesse el.
12: Természetesen.
Szeretném egyszer megérteni azoknak a világát, akiknek ez nem természetes. Vagy talán nem is szeretném. Nem tudom.
De legalábbis a hallgatás okát és a szakítás okát szeretném tudni.
Velem előfordult már, hogy tetszett egy fiú, átlagos, kedves, őszinte, humoros... szerettem őt, de valahogy a szenvedély csak pislákolt. Nem hiányzott amikor nem volt velem, ugyanakkor jó volt, amikor együtt voltunk. Jó volt vele a szex, figyelmes volt meg minden, de valahogy az sem lángolt csak parázslott.
Egy ilyen érzést nehéz volt megmagyarázni neki amikor leültünk beszélgetni. Csak hebegtem habogtam, mert bár én tudtam, hogy miért, mégsem sikerült neki az érzést kellően leírni.
Annyit azért sikerült kinyögnöm, hogy szeretek vele lenni minden téren, de ha csak barátság lenne köztünk, azt ugyanígy viselném, mint a kapcsolatot.
Lelkifurdalásom is volt miatta, de inkább előbb történjen meg, mint később.
14: Úgy is lehetett volna - talán találóbban - fogalmazni ezt, hogy Tebenned több kapacitás van, mint amit őiránta érzel, és hiányérzeted van emiatt.
Én is sajnálnék egy ilyen kapcsolatot.
Ezen segít az, ha az ember nem gondolja, hogy csak egy szerelmi kapcsolata lehet. Ezt persze csak ugyanígy gondolkodó partnerekkel lehet megvalósítani. Mert akkor megőrizheted ezt az Általad leírt, értékes, jó kapcsolatot is, és lehet mellette egy szenvedélyesebb is. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.:)
ilyesmi után nincs barátság..
De miért kell szakitani ha nem érzem a "tüzet?"
Az előbb utóbb mindenkivel elmúlik és akkor megint tovább lépsz? Ha valaki csak ezt keresi egész életébe váltogatni fogja a partnereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!