Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után minden kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után minden kapcsolatot megszakítotok az ex-szel?

Figyelt kérdés

Engem még Facebookról is letiltatott. De ettől függetlenül állandóan hívogat minden hülyeség miatt. Idióta. Ezért is lett ex. :)

Nálatok hogy van? Barátok maradtatok, néha beszéltek, chateltek? Vagy soha többet nem beszéltetek az illetővel?

2013. máj. 5. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel gerinctelen módon bánt velem az exbarátnőm, olyan összeveszés lett a végén belőle, hogy hallani sem akartunk egymásról. Azóta sem tudjuk mi van a másikkal, de le is szarom őt.
2013. máj. 5. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egyikkel sem szakítottam volna meg a kapcsolatot, de ők nem igazán tudták volna barátként folytatni a dolgot, szóval végül mind eltűnt.
2013. máj. 5. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Aki kidobott ő engem is letiltott.. egy perc alatt törölt ki az életéből. A másikkal ő vele pedig mai napig beszélek.
2013. máj. 5. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én majdnem "barátnőm" is egy ilyen kétszínű alak volt.

Ha nincs ló, akkor jó a szamár is alapon szórakozott velem.

Undorodom tőle.

2013. máj. 5. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészségtelen az exszel (excel :D) tartani a kapcsolatot, valaki mindig sérül. Ha te dobtad ki, de ugyanúgy beszélgetsz vele, válaszolsz a hívásaira, akkor szegény nem fog tudni továbblépni.
2013. máj. 5. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is letiltott, kitörölte a számomat pedig nem váltunk el haraggal fogalmam sincs mi baja ő nem ilyen törölgetős fajta, másik exével a mai napig barátok.

Nekem volt mindig ez a taktikám, én ugy tudok elfelejteni valakit ha minden kapcsolatot megszakitok vele. Aztán mikor már túl vagyok rajtuk, visszaveszem őket és néha beszélünk is. De addig a percig számomra nem is léteznek..

2013. máj. 6. 11:46
 7/7 kolosszus22 ***** válasza:
Én töröltem exbarátnőmet FB-n (ő szakított), bár szerintem ő szeretett volna ismeretségem maradni, mondjuk egy utolsó üzenetben megindokoltam neki, hogy ennyivel is könnyebb lesz túllépnünk a másikon (bár mikor szakítottunk még ő dobálózott azzal, hogy a telefonszámát is lecseréli).
2013. máj. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!