Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem tudják soha megindokolni a szakítás okát?
Több kapcsolatom is volt már, amikor én szakítottam, mindig elmondtam, hogy mi nem tetszik. Ha velem szakítitt a csaj, akkor pedig soha nem tudtak rá értelmes választ adni, csak annyit hogy "mert", meg "nem tudom".
21/F
Értelmezd a nevem.
Nem minden csaj ilyen.
Örülj neki, hogy megszabadultál olyan csajoktól, akik nem akarják közölni, miért szakítanak veled.
Nekem van egy tippem, gondolom arra kellettél, hogy egy harmadik csávót idegesítsenek veled, féltékennyé tegyenek. Ezt meg nem fogják bevallani.
Én meg tudom.
Egyszer szakítottam csak én.
A fiú valamiért nem fogadta be az infót, mert mindig visszajárt újra megkérdezni.
Amikor el kezdtem mondani a választ, az első oknál felkapta a vizet, és hisztisen elrohant.
Aztán később újra kérdezte, akkor is ugyanez volt.
Lehet, hogy csak nem akarják.
Tudod, nem mindenki olyan egyenes, őszinte ember, hogy a szemedbe mondja, mi a gond. Esetleg nem akartak megbántani, de egy szakítás esetén elkerülhetetlen a fájdalom, hacsak nem érdekből voltak együtt. :DD
Az is lehet, hogy már nem vonzódtak hozzád, és olyan furcsa azt mondani, hogy bocs, mindig tökéletes lenne, de nincs meg az az érzés irántad :/
Én meg szoktam indokolni, max akkor nem tennem, ha ugy ereznem, h nem o az igazi es magamnak sem tudnam megmagyarazni pontosan, h miert. (pl nem tetszik elegge a szemelyisege, bogarai vannak, nem jon be az osszhatas)
25/L
Óóóóó ha tudnád h én NŐ létemre hányszor kaptam ilyen aranyos válaszokat a mértre. Kedvencem: Nem érnék rá veled foglalkozni. Volt olyan is aki csak simán eltűnt. Se puszi se pá csak nem keresett többet, elkerült, nem vette fel a telefont. Meg olyan aki sms-ben dobott. Idézem: "Szabadságra van szükségem". Több időt töltött nélkülem mint velem.
Ez nem arról szól h valaki férfi v nő, hanem arról h mennyire egyenes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!