Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Két hete szakítottunk az exemmel vagyis ő dobott ki.. :( pedig tiszta szívből szeretem. Nagyon rossz enni sem tudok miatta. Már 3 kg-t fogytam emiatt. Ő már sikeresen fel is szedett valakit de elvileg nem emiatt szakított velem. Mondjatok valamit :( mert nagyon hiányzik.2013. máj. 5. 18:06
2/8 anonim válasza:
kitekerek a rétre belefekszem a fűbe és élvezem az életem
3/8 A kérdező kommentje:
Alapból se vagyok az a bulizós csaj.. meg ha mégis folyton rá gondolok.
2013. máj. 5. 18:08
4/8 anonim válasza:
lefoglalom magam. olvasok, filmezek, bicajozok, szépítkezek, több időt töltök a barátaimmal. próbálom elfelejteni.
5/8 anonim válasza:
Beszélgess valakivel :) engem 3 hete dobott ki az exem, 2 hétig én sem tudtam enni, meg semmi.. állítólag ő is felszedett már valakit, na mind1.. a barátok , és a családod sokat tud segíteni :))
6/8 A kérdező kommentje:
Minden nap beszélek róla valakivel különben még ennyire se bírnám. Annyira segítenének de hiába kicsit jobb de fáj.. semmi kedvem szépítkezni ilyenkor egész nap nem tudom mit csináljak kedvem nincs semmihez és akkor unatkozok és csak rá gondolok.
2013. máj. 5. 18:20
7/8 anonim válasza:
összejövök a legjobb barátnőjével
8/8 anonim válasza:
utolsó.. ez döfi.
Koncentrálj másra... ha nagyon nem tudsz semmit tenni ajánlok neked valamit. Írj neki egy levelet (amit természetesen nem küldesz el) kézzel írva, amiben leírsz mindent, amit iránta érzel... bármit. Ez talán könnyíthet a lelkivilágodon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!