Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem múlik egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem múlik egyik félnél sem az érzés?

Figyelt kérdés
3 hónapot jártam a barátommal, és most telt el 2 hónap a szakítás óta.. Ő is írogat nekem és én is. Ugyan olyan jól érezzük egymást de ő nem tudta pontosan mit akar és perpillanat lefoglalják a vizsgák és majd nyáron ér rá gondolkodni ezen. Küzdjek? Rengeteget tudunk egymásról, olyan mint ha a sors egymásnak teremtett volna minket csak nem tudom hogyan segíthetném hogy kiigazodjon saját magán.. Nekem ő tökéletes és tényleg rengeteget beszélünk mindig :)

#visszaszerzés #remény #küzdelem #szakítás után újra
2013. máj. 5. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Leszarom.
2013. máj. 5. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Rózsaszín köd. :D
2013. máj. 5. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor miért szakítottatok? gondolom az sem véletlen volt.
2013. máj. 5. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudtuk pontosan, és ő szakított de ő sme tudta ... szarügy ez az egész
2013. máj. 5. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet. Menj és oldd meg. Ne rinyálj.
2013. máj. 5. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudjátok miért szakítottatok? Elképzeltem hogy ép filmet néztek és a pasid felveti ötletként, mint valami programot, hogy hé figyu nem szakítunk filmnézés után? :D

Csak úgy ok nélkül senki sem szakít.

2013. máj. 6. 07:47
 7/7 A kérdező kommentje:
hááát.. azét köszi a válaszokat, ő még mindig érzett valami de azt mondta nem azt amit az elején..
2013. máj. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!