Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez az érzés? Leírásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az érzés? Leírásban bővebben

Figyelt kérdés

7 hónapja szakított velem akkori barátnőm, eléggé hirtelen, 3 évet voltunk együtt. Azóta volt már más kapcsolatom, de vége lett hamar, nem volt az igazi. Mostanában úgy érzem hogy megint vele akarok lenni. Mitől jött elő megint ez az érzés? Nem értem magamat...

A válaszokat előre is köszönöm

2013. ápr. 27. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
mert még mindig szereted és gondolom ő volt neked az igazi... nem tudom miért szakítottatok, de talán beszélhetnél újra az exeddel hogy van -e még esélyetek
2013. ápr. 27. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Istenem mit meg nem adnék ha az én exem is igy gondolná :(

Beszéljétek meg. De ha azt mondja nincs esélyed akkor csak előre nézz. Zaklatni nem szabad.

2013. ápr. 28. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:

hááát lehet igazatok van... sajnos már van új barátja szóval nem hiszem hogy most jó ötlet lenne beszélni vele ilyesmiről

köszönöm a válaszokat

2013. ápr. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!