Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben, ha a párotok hazudna nektek ilyenben?

Figyelt kérdés

Páromat megkörnyékezte egyik munkatársa, szép szóval rámozdult.

barátnőm egyből levágta a dolgot, mégsem küldte el, sőt az indokoltnál több időt töltenek együt a munkahelyen, meg napi szinten beszélgetnek délutánonként, esténként a neten.

Ezt egy ideig tagadta előttem a barátnőm.

2013. máj. 5. 13:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A munkahelyi együtt töltött idő annyira nem érdekelne,mert azt ellenőrizni nagyon nem lehet,hogy az mennyi,de az hogy otthon melletted trécsel egy másik pasival,azon már el kell gondolkozni,lehet hogy már alakul valami.
2013. máj. 5. 13:37
 2/20 anonim ***** válasza:
A barátnőd vagy csak a hiúságát akarja legyezgetni és kicsit messzre megy vele, vagy pedig azért nem küldte el, mert tetszik neki a munkatársa, esetleg hiányol valamit a kapcsolatotokból és könnyen viszonnyá válhat a dolog.
2013. máj. 5. 13:37
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem élünk együtt, szóval ellenőrizni különösebben nem tudom.

Szerinte ez normális dolog amúgy, nem kéne ilyeneken fennakadnom.

2013. máj. 5. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy beszélgetnek neten,ezt ő mondta el ? Ha igen,akkor lehet hogy egy picit benne van az is,hogy féltékennyé tegyen.Ha lenne más kapcsolata,ilyesmikről nem számolna be,titokban tartaná.Legyél keményebb.
2013. máj. 5. 13:41
 5/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális dolog. Addig lehet normálisnak mondani, amíg a barátnőd nem tudja. Barátkozik, szeret vele beszélgetni, akár otthonról is esténként, ezzel semmi baj.

Viszont onnantól, hogy a munkatársa rámozdul és egyértelművé teszi a szándékait, na innentől nem normális dolog.

2013. máj. 5. 13:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem ő mondta el. A számítógépe előzményeiből tudom.
2013. máj. 5. 13:43
 7/20 A kérdező kommentje:
Nyíltam nem mozdult rá, de barátnőm is bevallotta, hogy érzékelte a dolgot, meg a beszélgetésekből is egyértelműen kitűnt a dolog.
2013. máj. 5. 13:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Meg kell bizonyosodni van-e köztük valami konkrétan,aztán dobni :)
2013. máj. 5. 13:45
 9/20 anonim ***** válasza:

"egy ideig tagadta előttem a barátnőm"

a hazugságnál semmit sem utálok jobban egy kapcsolatban

a bizalom,és az őszinteség már nincs meg kettőtök közt....

2013. máj. 5. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
sok jót nem jelent. a barátnőd kifelé tekintget a kapcsolatból és ad egy esélyt a srácnak. az, ha mégsem lesz köztük semmi, akkor majd jön vki más, akinek szintén fog lapot osztani
2013. máj. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!