Temetésre megyünk, ilyen helyzetben mekkora koszorút illik csináltatni? Többi lent
Van két féltestvérem, idősebbek, mint én, anyu első házasságából vannak, és az ő nagymamájuk halt meg. Ismertem a nénit, jó viszonyban voltunk, gyakran látogattuk a őket anyuval.
Mekkora koszorút csináltassak, milyen virágból és mi legyen a szalagon?
Az ár nem számít, várom az ötleteket.
Még egy kérdés. Anyu nem tud eljönni a temetésre, de az ő nevében is csináltatok, anyu megkért. Mi legyen ráírva, mekkora legyen, milyen virágból??
Köszönöm a válaszokat!
Részvétem!
Nincs erre "előírás", úgy tudom. Talán én nem a legnagyobb koszorútípust választanám, hanem az eggyel kisebbet. Viszont nagyon szép virágokból. Ha tudod, mi volt a kedvence, mit szeretett a néni, akkor abból. Nagyon szép pl. a fehér rózsa, sárga rózsa, kála. A szalagra írva idézet is lehet, de lehet személyes szöveg is. Pl. Nyugodj Békében, Mama! (Vagy ahogy te hívtad őt). Anyuka nevében hasonlót csináltatnék, talán kicsit nagyobbat/több virágból, hasonló szöveggel.
Köszönöm a válaszokat!
Beszélek ma a virágkötővel, csak kíváncsi voltak más ötletekre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!