Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben, ha a párotok hazudna nektek ilyenben?

Figyelt kérdés

Páromat megkörnyékezte egyik munkatársa, szép szóval rámozdult.

barátnőm egyből levágta a dolgot, mégsem küldte el, sőt az indokoltnál több időt töltenek együt a munkahelyen, meg napi szinten beszélgetnek délutánonként, esténként a neten.

Ezt egy ideig tagadta előttem a barátnőm.

2013. máj. 5. 13:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Valóban, mikor megnéztem az előzményeit, és megbizonyosodtam a dologról, kérdőre vontam, és tagadta a dolgot. Csak mikor elmondtam neki, hogy tudok a beszélgetésekről, akkor vallotta be. Természetesen mi mást is tehetett volna.

Megcsalni biztos nem csalt meg. Aztán később akár még az is előfordulhatott volna, de most még azért nincsenek olyan viszonyban, ahogy elnéztem.

2013. máj. 5. 13:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Mivel letagadja, én nyomoznék utána. Nem szép dolog, de tegyél olyan programot a gépében, ami menti a leütött billentyűket. Be lehet állítani, hogy napi szinten küldje az e-mailedre text fájlban.

Persze, mivel nőből van, ha lelepleznéd, még neki állna feljebb...

24N

2013. máj. 5. 13:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam ilyenre, de nem akarok ennyire nyomozni utána.

Amúgy valóban, mikor átbeszéltük a dolgot, még neki állt feljebb egy darabig, hogy nyomozgatok utána.

Egyébként nem a semmiért nyomoztam utána, voltak bizonyos jelek, amik miatt kétségeim támadtak, és igazam is lett.

2013. máj. 5. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne nyomozz,inkább csináld azt,hogy mostantól kezdve nem keresed.Észre fogja venni,hogy lanyhult a lelkesedésed,kíváncsi lesz hogy mi történt veled.Minél távolságtartóbb leszel,lehet annál inkább rád fog cuppanni :)
2013. máj. 5. 14:03
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem akarok ilyen játszmákba belemenni.

Amúgy meg szerintem pont ezzel a magatartással repíteném más karjaiba.

2013. máj. 5. 14:07
 16/20 anonim ***** válasza:
A távolságtartás valóban kiugrasztja a nyulat a bokorból. De ha az a következménye, hogy a barátnőd más karjaiba repül, akkor talán nem is olyan nagy baj, ha kiderült.
2013. máj. 5. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem nyomozgatnék, prg-ot meg végképp nem tennék a gépére, ennyire nem aláznám meg magam. Ha menni akar(na), úgyis menni fog. De ha nem akar semmit a kollégájától, a nyomozgatással úgyis elrontanád. Kérdés, milyen erős lehet a kapcsolat, ha ennyire nem vagytok őszinték egymáshoz. Mivel nem éltek együtt, gondolom fiatalok vagytok és nem vagytok együtt régóta. Le kell ülni és őszintén kéne beszélnetek egymással. Ha nincs bizalom kettőtök között, akkor felesleges együtt maradnotok szerintem.

35N

2013. máj. 5. 14:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Jó persze, csak sokáig nem lehet ezt csinálni, senki sem tűrné el, ha les zarnák. Nem látom értelmét ennek.
2013. máj. 5. 14:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vagyunk fiatalok, nem tinikről van szó.

Én sosem hazudtam neki, de mivel voltak jelek, ezért cselekedtem. Szerintem hasonló helyzetben sokan így tettek volna.

2013. máj. 5. 14:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Megbeszélni nagyon nem lehet vele a dolgokat, ilyenkor csak sír meg nem tud választ adni, hogy mit miért hogyan.
2013. máj. 7. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!