Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23,5 évesen átlagban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?

Figyelt kérdés

22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.

A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)

2013. máj. 4. 23:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Tehát egy röpke találkozóból megállapítottad, hogy gyerekes. Marha érett vagy...

Az ilyen nők még 35 éves korukra is egyedül maradnak.

2013. máj. 5. 19:37
 42/45 A kérdező kommentje:
:)
2013. máj. 5. 20:37
 43/45 anonim ***** válasza:

Én már kajak kíváncsi lettem erre az egészre :D

Kérdező, beszélgethetünk? :)

Lehet fiatalabb vagyok, de még meglepődhetsz :D

2013. máj. 5. 21:58
 44/45 anonim ***** válasza:

Tehát nálad minden olyan srác, aki egy két évvel idősebb vagy fiatalabb nálad, az gyerekes, éretlen.

Valószínüleg ő is ugyanezt gondolta, amit te.

Tudod bosszantó az, hogy a normális srácok pont az ilyen gondolkodás miatt nem találnak a korukhoz közel álló lányt, mert a lányok zöme így áll a dolgokhoz ahogy te.

A fától nem látja az erdőt szindróma...

Mint írtad, a férfinak bölcsnek, oksonak stb-nek kell lennie, ezek szerint neked nem kell annak lennie :)

Gyerekes?? Nálad lassan már mindenki gyerekes lesz, még az is, aki veled egykorú, de normális. Csak te nem nyitod ki csiiopáidat, inkább olyat állítasz, ami szerinted mindenkire vonatkozik..

2013. máj. 5. 22:30
 45/45 A kérdező kommentje:

Jaj, anyám, ne csináljunk már bolhából elefántot. :D

Egy szóval nem mondtam azt, hogy minden 23 éves srác éretlen, de ő igenis az volt.

Nekem is van több fiú ismerősöm, aki 20 éves és érett.

De van olyan is, aki 28 éves létére úgy viselkedik, mint egy 15 éves.

Nem általánosítottam, csupán egy átlagéletkorra voltam kíváncsi.

És nem vagyok uncsi, komoly, fapofával bámuló nő, benne vagyok sok hülyeségben, de tudom, hogy hol a határ. Mármint amit baráti körben megteszek, nem feltétlen kell felnyomni a facebookra.

Teszem azt, valaki fogadásból megkér rá, hogy ugorjak bele a szökőkútba, akkor ha olyan a hangulat, megteszem, sőt, még annak is örülök, ha készül fénykép, de a képet megtartom magamnak, nem nyomom fel facebookra 3 mp-cel később, hogy lássa a 123234354 ismerősöm, hogy mekkora ász vagyok.

A facebook csak egy példa volt a "gyerekességre", nem fogok tovább magyarázkodni.

2013. máj. 5. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!