Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?
22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.
A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)
Tehát helyesen, teljesen körülírva így hangzott volna:
"Nincs apakomplexusom, nem az 50-eskre bukok, de azért a picit idősebbek, a 27-29 évesek jönnek be".
azt magyarázza szegény, hogy az apakomplexus nem itt kezdődik, ennél a korosztálynál amit írtál
kedves kérdező! hát én 19 éves korom óta nem kell idősebb, szóval el vagy tájolva, de nagyon
nem kell a férfinek idősebbnek lenni, most sem N
Felesleges magyaráznom, mert látom, nem érted. Összekötötted az apakomplexust a 27-29 évvel, tehát a kicsit idősebb korosztállyal. Most megerősítetted: nincs apakomplexusom, csak kedvelem a kicsit idősebbeket. (nem szó szerint idéztem) A lényeg, hogy bele sem fűzted volna a kérdésedbe ezt a fogalmat, ha egy kicsi ismereted is lett volna arról, mit is jelent.
Másik dolog: írta egy srác, hogy a hapsik is joggal felháborodnának. Teljesen egyetértek. Itt Te vagy az, aki nem érett, mert általánosítasz, hogy egy közel 24 éves még talán gyerekes.. Nem kor függvénye, aranyom...
És mmiben vagy érett?? Mert nagyon sokan dobálóznak ezzel a szóval...
Az oké, hogy az idősebbek jönnek be, de az már nem oké, hogy lenézed a nálad 1 vagy 12 évvel fiatalabbakat vagy 1 évvel idősebbeket, csupán azért, mert azt feltételezed, hogy éretlen.. Egy fától nem látod az erdőt nevű szindróma..
Akkor most mit is akarsz?? Egy érett ember tudja miot akar a másiktól. Egy érett ember ilyen kérdést nem tesz fel. Nagyon gyerekes kérdés. Egy érett ember nem vadigenektől kérdezi meg, hogy az a pali érett e.. Ez annyira egyén függő. Ennyi idős korra a srácok is lehozzák a lemaradást, sőt... Nem is lemaradás ez, hanem a ritmusa más. A l-ányok ritmuzsda.: ti tit ti, a fiuké: tá tá tá, de nem jelenti azt hogy ettől rosszabbak lennének, más ütemben fejlődnek, és hiszed ha nem nagyon sok férfi érett már ebben a korban, egy érett leányzó nem áll neten értelmetlen kkérdést feltenni, inkább kimozdul és személyesen érdeklődik a másik fél után... Egy érett ember nem von le következtetést csupán a bitekből,...
22,5 éves...
Úgy tudom a hónapokat csak a kisbabáknál szokták számolni, felnőtteknél nem.
Tehát megnyugtatlak: neked se nőtt még be a fejed lágya, bátran ismerkedhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!