Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23,5 évesen átlagban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?

Figyelt kérdés

22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.

A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)

2013. máj. 4. 23:40
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Ezt embere válogatja, nem lehet megmondani ki mikor érett.
2013. máj. 4. 23:41
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudlak megnyugtatni, tök változó. menj el vele egy randira, és próbáld kideríteni.
2013. máj. 4. 23:42
 3/45 A kérdező kommentje:
Ó, a francba, reméltem, hogy ilyenkor már érett az összes fiú... :)
2013. máj. 4. 23:43
 4/45 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat, aki ennyi idősen nagyon felelősségteljes, lényegében komoly, felnőtt férfi kategória...de persze van olyan is, aki ebben a korban még simán versenyben szállhatna a 17-18 éves srácok agyi szintjével és az élethez való hozzáállásával. Nincs tuti recept. Neked kell érezned, hogy milyen a srác :)

23N

5/45 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat amúgy! :)
 6/45 anonim ***** válasza:
54%

Mert Te aztán nagyon érettnek érzed magad, igaz? Tekintve, hogy szerinted az apakomplexus ott kezdődik, hogy Te 22,5 éves vagy, és a 27-29 évesek jönnek be..

KÖZE NINCS az apakomplexushoz..

7/45 A kérdező kommentje:

Őőőő, ezt írtam:

" Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. "

Ebből hol jön az, hogy szerintem apakompelxusom van? :D Pont azt írom, hogy nincs.

2013. máj. 4. 23:45
 8/45 anonim ***** válasza:
Hát egyénileg változó, én ugyna olyan érett voltam 22,5 évesen is, mint 40 évesen leszek!
2013. máj. 4. 23:48
 9/45 anonim ***** válasza:
72%

Néha azt érzem a lányok időnként nagyon is beképzeltek...

Azért a huszonéves korosztály sem piskóta, sajnos a lányok zöme is nagyon brutttáll..

Ilyen baromságot, hogy a kora zavar... Száljunk már le a földre, és a hapsi is joggal feltehetné a kérdést: ez a lány érett már?? Mert zavar a lány kora...

ÉS hidd el a lányok feje lágya sem nőtt be. Úgy érzem te is általánosítasz, hát én is azt teszem..

2013. máj. 4. 23:48
 10/45 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! 6! értelmesen írt, kérlek olvasd el még egyszer, köszi, amúgy igazat írt

menj el és találkozzál vele, amúgy én nem az idősebbekre szavazok, de Te tudod mit teszel N

2013. máj. 4. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!