Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23,5 évesen átlagban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?

Figyelt kérdés

22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.

A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)

2013. máj. 4. 23:40
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Jó, most írhattam volna azt is, hogy én 22 vagyok, ő meg 23. Tök mindegy, nem értem, mit kell mindenen kukacoskodni. :)
2013. máj. 5. 00:05
 22/45 anonim ***** válasza:
Hogyne, meg mit nem. Te itt kiselejtezed az (általad vélt) éretlen palikat, de az nem baj, ha Ők kapnak egy éretlen kiscsajt. Korrekt.
2013. máj. 5. 00:06
 23/45 anonim ***** válasza:
49%

Rendben érett férfire vágysze, ezt elfogadom. Viszomt ők nem szeretnének érett nőt? Fogalmazd meg mit jelent számodra az érettség. Egy huszonéves hapsi is lehet már felelősségteljes, mint egy 30-as. Persze tény, nem rendelkezhet akkora tapasztalatokkal,, mint egy harmincas fffi, ez a lányokra is vonatkozik.

Mégis mire gondoltál? Hogy betölti a 25 életéveét lés érett lesz valaki?? Egész életünkben tanulunk, ez egy folyamat, van akinél korábban, van akinél később jönnek a dolgok.. Attól,hogy valakinek van kis lemaaradása, az még nem hátrány.. LEgalábbis nem a vadonban élünk..

2013. máj. 5. 00:10
 24/45 A kérdező kommentje:

Azt meg tényleg nem értem, hogy miért akad ki majdnem mindenki a kérdésen.

Tök általános jelenség, hogy míg a nők sokszor 6-10 évvel idősebb párra vágynak, addig a férfiak nem vágynak 10 évvel ( 4-5-tel -tel sem) idősebb nőre. Vajon miért? Mert a férfinak kell határozottnak, érettnek, "bölcsnek", tapasztaltnak lennie.

Vicces lenne, ha a nő állna a sarkára, ő irányítana, a férfi meg papucs lenne.

2013. máj. 5. 00:12
 25/45 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezz már meg egy FÉRFIT, hogy örülne-e egy éretlen nőnek?
2013. máj. 5. 00:16
 26/45 A kérdező kommentje:

De biztos ők is szeretnének érett nőt, de mivel a nők korábban érnek, ezért van sok kapcsolatban szerintem 3-6 év korkülönbség a férfiak javára.

Tényleg nem lehet érteni, hogy mire akarok kilyukadni?

És tudom, valakinek úgy alakul az élete, hogy 14 évesen felnőttebb egy 30 évesnél, de ez ritka eset. Csak van valahol egy életkori átlag, ahol az emberek hirtelen "megérnek".

Szerintem pont 23 körül lehet ez, akkor azért már majdnem mindenki dolgozik, saját keresete lesz, önmagára van utalva, stb. Csak nem tudom, hogy ez egyből jön munkába állás után vagy el kell telnie X évnek. Esetleg el is kell költözni otthonról?

És nyilván találkozni fogok vele, csak kiírtam egy kérdést, mert érdekelt a dolog.

2013. máj. 5. 00:16
 27/45 anonim ***** válasza:

Ez nem kor fuggo szerintem.

Ismerek olyat akinek 27evesen se not be a feje.

2013. máj. 5. 00:38
 28/45 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek kérdező,ne foglalkozz velük!A legtöbb 22-23,vagy annál idősebb eléggé éretlen,nem lehet egy jót beszélgetni,de a lányokkal sem!Jól látod a dolgokat!Kivétektek vannak,de az nem sok!Nekem is egy az érettebb fiúk jönnek be,az 25felett van,elég ritka az is!
2013. máj. 5. 00:49
 29/45 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy kicsit hülyén írtam,de ragad le a szemem:Djah,az öltözködési stílusukról ne is beszéljünk,rémes,meg a hülye buzás hajfrizukról
2013. máj. 5. 00:53
 30/45 anonim ***** válasza:

mi férfiak' sosem növünk fel :D legbelül

f19

2013. máj. 5. 01:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!