Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?
22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.
A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)
Rendben érett férfire vágysze, ezt elfogadom. Viszomt ők nem szeretnének érett nőt? Fogalmazd meg mit jelent számodra az érettség. Egy huszonéves hapsi is lehet már felelősségteljes, mint egy 30-as. Persze tény, nem rendelkezhet akkora tapasztalatokkal,, mint egy harmincas fffi, ez a lányokra is vonatkozik.
Mégis mire gondoltál? Hogy betölti a 25 életéveét lés érett lesz valaki?? Egész életünkben tanulunk, ez egy folyamat, van akinél korábban, van akinél később jönnek a dolgok.. Attól,hogy valakinek van kis lemaaradása, az még nem hátrány.. LEgalábbis nem a vadonban élünk..
Azt meg tényleg nem értem, hogy miért akad ki majdnem mindenki a kérdésen.
Tök általános jelenség, hogy míg a nők sokszor 6-10 évvel idősebb párra vágynak, addig a férfiak nem vágynak 10 évvel ( 4-5-tel -tel sem) idősebb nőre. Vajon miért? Mert a férfinak kell határozottnak, érettnek, "bölcsnek", tapasztaltnak lennie.
Vicces lenne, ha a nő állna a sarkára, ő irányítana, a férfi meg papucs lenne.
De biztos ők is szeretnének érett nőt, de mivel a nők korábban érnek, ezért van sok kapcsolatban szerintem 3-6 év korkülönbség a férfiak javára.
Tényleg nem lehet érteni, hogy mire akarok kilyukadni?
És tudom, valakinek úgy alakul az élete, hogy 14 évesen felnőttebb egy 30 évesnél, de ez ritka eset. Csak van valahol egy életkori átlag, ahol az emberek hirtelen "megérnek".
Szerintem pont 23 körül lehet ez, akkor azért már majdnem mindenki dolgozik, saját keresete lesz, önmagára van utalva, stb. Csak nem tudom, hogy ez egyből jön munkába állás után vagy el kell telnie X évnek. Esetleg el is kell költözni otthonról?
És nyilván találkozni fogok vele, csak kiírtam egy kérdést, mert érdekelt a dolog.
Ez nem kor fuggo szerintem.
Ismerek olyat akinek 27evesen se not be a feje.
mi férfiak' sosem növünk fel :D legbelül
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!