Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23,5 évesen átlagban mennyire érett már a férfi nem?
22,5 éves lány vagyok, igazából mindig az idősebb férfiak jöttek be. Nincs apakomplexusom, de pl. most a 27-29 éveseket tartom nagyon férfiasnak és vonzónak. Viszont van egy srác, akivel neten megismerkedtem (nem társkeresőn) sokat e-maileztünk másból kifolyólag, aztán elkezdett személyesebb irányba terelődni az e-mailezés és eléggé szimpatikusak lettünk egymásnak. Nem mondom, hogy külsőleg nagyon bejön, de megfogott benne valami. Tudom, hogy neten más az ember, mint élőben, így nem élem magam bele semmibe, amíg nem találkozunk.
A viszont a kora zavar...csak amiatt húzom a találkozást. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor azért már általában benőtt a fiúk feje lágya... :)
16 éves srác létemre, mint külsőre, mint érettségre 20-25 körűl szoktak tippelni, ez érdekes :)
Am ez milyen már?
Egy érett férfi nemkaphat érett nőt, de egy éretlen lány kaphat érett férfit? :O
Na, maradjon mindenki a saját korosztályánál :)
Mert ilyen korban már az össze nő érett, ugye? :D Na ne fárasszuk már egymást...
Pont azért vagyok egyedül, mert nem találok értelmes nőt a korosztályomban. /20-27/ Elismerem a pasik se különbek...
Ez teljesen egyénfüggő. De, nagyon kevés esély van arra, hogy az legyen. Bár kérdés neked mi számít annak, hisz ez is objektív részedről. Lehet, hogy másnak megfelel, csak neked nem.
25/F
Most az érettségnek mi köze van ahhoz, hogy valaki elvál-e? :)
Egy kapcsolathoz 2 ember kell, miért olyan triviális, hogy a nő értetlensége miatt megy tönkre egy kapcsolat? :P
Mert a legtöbbször ők k*rják el. Féltékenykednek, mindent megcsinálnak a féri helyett, megtiltanak dolgokat, stb.
Egy érett nő nem viselkedik így.
Aki meg fenen hangoztatja, hogy érett, az csak bújtatvacélozgat rá, hogy unalmas. Bizony, az érett nők unalmasak, ezért gondolják magukat érettnek, mivel bezárkóznak, sokkal kevesebb élethelyzetben szerepelnek és azt a keveset meg tudják oldani. Csak éppen ezért lesznek unalmasak, köravének.
Elképesztően bewképzeltek a csajok...
Hihetetlen hogy gondolkodnak. Amúgy nem csodálkozom, hogy annyi magányos srác van a korosztélyodban...ű
Nézzük meg miuért:
A lánynak nem jó ha fiatal aa mofgyoró, mert akkor valszeg éretlen egy pénidsósz, még akkor is ha 1-2 évvel idősebb vagy fiatalabb..
Mert nincs pénze, nincs stabiliítása,
Mert ha már szerintük a egyidps pasik kis tökösök.,,,ű
Jah sorolhatnám a végtelenségig a dolgot, teljesen elmegy az önbizalmuk, ilyen hüle és idióóóttttta elvárások mellett ne csodálkozzunk, ha sokan ennyire nem mernek ismerkedni..
Ne akarjatok irányítani a dolgokat, elvárjátok, hjogy a másikban meglegyen az amit ti akartok, éés magatokkal szemben hol van az az elkvrásá, hogy elérjétek azt a szintet mint egy ffi, érett, bőlcs, stb..
Jah hogy nektek nem kell teljesíteni.. ÉRtem én..
Eleve a lányokban a fejükben van egy lista és ott kezdődik, hogy:
25 éve felett.. innét meg már nem kell sorolnom,
onnét annál lefelé, homály van..Szerintük.. Csak mert a többség azt amondja, hogy merthogy a srácok nem... Miért a lányok különbbek?
Megvolt a találkozó és nem jött be.
Kövezzetek meg, de tényleg gyerekes volt.
Azért köszönöm a válaszokat és elnézést, hogy ennyi embert felidegesítettem. :D
Igazán nincs mit. :D
Nem idegesítettél fel, csak egyszerűen hülyeség a kérdésed... De biztos én látom rosszul a dolgot, hisz te "érett" vagy. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!