Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőm barátnőjével, folyamatosan beleavatkozik a kapcsolatunkba?
Sziasztok!
2 hónapja járok egy lánnyal, neki van egy barátnője aki nagyon elkényesztetett meg mindent megkap amit csak kiejt a száján egyszóval elkényeztetett nagyon. A kapcsoltatunkat szeretné folyamatosan irányítani az ő véleménye szerint meg ellenem hergeli a barátnőmet, meg olyanok zavarják amihez semmi köze (nem szeretném részletezni de mondok egy példát azét pl.: hogy én miért veszem fel a barátnőm pulóverét mikor nekem is van...) szóunk neki és megkértük, hogy hanyagolja ezeket a megjegyzéseket és ne avatkozzon bele de 1 napig bírta és megutált nagyon. (előtte jóba voltunk és semmi baja nem volt velem) Kiabáltam is vele és a barátnőmnek ez elég rosszul esett, hogy mi rosszba vagyunk és nagyon szomorú lett én nem akarom hogy szomorú legyen, de viszont meg szeretném oldani a helyzetet. 3 nappal ezelőtt azt hazudta nekem, hogy a barátnőm csal engem meg h nem is érdeklem 1 nappal ezelőtt pedig reggel felmentem msn-re és írtam a barátnőmnek mondom neki h hiányzik és erre a válasz az, hogy "hogy hiányozhatok ha tegnap találkoztunk" na ez már nekem nagyon furcsa lett mert ilyet ilyet sose írna nekem. Kérdeztem hogy hogy van és h ma eljön-e velem moziba. Erre a válasz az volt h nem érdekelsz és néha nagyon elegem van belőled. Én kérdeztem h mi a baj erre a válasz az h nyálas vagy és unalmas. Én kérdeztem erre, hogy ez miben nyilvánul meg erre azt mondta hogy azért vagyok nyálas mert azt írtam neki h hiányzik és azért vagyok unalmas mert hülye vagyok, de ő szeret. Én néztem nagyokat mert ilyet még nem mondott nekem senki és ez elég bántó ha nem csinált az ember semmit... Kérdeztem h biztos ő ül-e ott a gépnél azt mondta hogy igen és h bekapcsolja a kamerát ha akarom én kértem de arra hivatkozott, hogy nem megy. -.-" [Na nem akarok regényt írni] Utána elment msn ről köszönés nélkül és kinyomogatta a telefonját. Este értem csak el és kiderült, hogy a barátnője a kis liba írta nekem ezeket és nyomogatta ki a telefont. Én meg egész nap azon gondolkoztam, hogy mit csinálhattam és, hogy remélem most ennek nem szakítás lesz a vége mert szeretem...
Na most az a kérdésem, hogy szerintetek most ezzel a helyzettel mit lehet csinálni? A barántnőmet irányítja és befolyásolja a csaj tehát nehéz dolog nagyon és én már ezt megoldani nem nagyon tudnám segítség nélkül...
Mindekinek előre is köszönöm a válaszát és bocs, hogy hosszúra sikeredett.
ha van esze a csajnak akkor sürgősen elküldi a * ba a csajt.
ha nincs, és még mindig ragaszkodik hozzá, akkor beszéldd meg vele, hogy ez így nem fog menni... nagyon szereted, de anem birod elviselni hogy a barátnője nem akarja hogy együtt legyetek, és ennek érdekében mindent meg is tesz.
Közbe beszéltem vele, és azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele.
Most mit csináljak??
amit most neked mondok mondhatod a barátnődnek mert szerintem ez nálad is így van...
Ha az egyik haverom az én nevemben irogatna a barátnőmnek én istenbizony olyat beb*sznék neki hogy egy hétig a zárvatermők és a rovarok koevolúciójáról(ezt nem tudom mit jelent) prédikálna... ja és persze többet a büdös életben nem szólnék hozzá egy szót sem... kivételt képez persze az ha iszok...
tehát ha a barátnőd már nem tette meg(pedig neki kellett volna) menj oda ahhoz az elkényeztetett leányhoz és mond meg neki hogy k*rva gyorsan szálljon le rólatok fejezze be azt hogy a barátnőd nevében írogat, kinyomkodja a telefonját és beszólogat nektek mert nagyon nem lesz jó vége...
valójában el sem tudom képzelni hogy lehet ilyet csinálni... a kisr*banc helyében már elástam volna magam szégyenemben...
Hát, én is valami ilyet akartam... De egy jó barátom (aki lány) szivesen bebaszna neki egyet tehát rá marad ez a része mert ugye fiúknak lányt megütni trallala trallala.
De elbeszélgetek vele csak nem veszi fel a telefonját és legközelebb Pénteken talizok vele és ha annál előbb nem akkor elbeszélgetek vele. Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!