Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm nemigazán érezteti velem hogy szeret. Mintha én többet adnék bele a kapcsolatunkba. Mit gondoltok?
Miért, milyen "cselekvéseket" vársz el tőle?
Én ezeket: ölelgetés, csók, mosolygás, illetve odafigyelés, előzékenység tettekben való megnyilvánulása. Na meg persze szex, de az talán egyértelmű.
Ezeket nem: elhalmozzon ajándékokkal, vegyen dolgokat, megcsináljon dolgokat helyettem.
Te hogy vagy ezzel?
Általában azt szokták mondani azt adsz egy kapcsolatba ,amit kölcsönösen Te is elvársz.
Van aki máshogy mutatja ki hogy szeret,és csak akkor mondja ki azt a szót is ,ha tényleg ugy van.Reméljük Ő nem ilyen hogy sűrven használja csak ugy, és ha mondja érzelmeken alapul az a szó.Ha igazam van akkor nincs gond,mert szeret Téged, csak nem tudja hogy mutassa ki.
Vannak lányok, akik úgy gondolják,hogy csak a pasinak kell figyelmességgel elhalmozni a csajt. Sőt, vannak olyan emberek, akik nehezen jönnek rá, mivel tudnak kedveskedni.
Az exbarátom pl. csak szimplán nem szeretett... Dönts te, hogy melyikről van szó, te ismered. De ha simogat, bújik, puszilgat, valószínűleg nincs baj.Egyébként én néha kellemetlenül érzem magam, amikor a barátom kedveskedik, mert nem akarom h úgy érezze hogy kötelező vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!