Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vigyek színt a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vigyek színt a kapcsolatunkba?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta együtt vagyok a párommal és egy kicsit felszeretném dobni a kapcsolatunkat.

Ebbe szerintem az is közre játszott hogy feltűnt egy másik csaj aki érdeklődik a párom iránt de a barátom mondta hogy őt nem érdekli és engem szeret.

Kitaláltam hogy majd veszek valamilyen szexi fehérneműt és egy gyertya fényes estét szeretnék vele tölteni de szeretnék még több ilyen romantikus dolgot szervezni csak nincs ötletem.Ha tudtok akkor segítsetek és írjatok valami jó tippeket.

Köszi

2010. nov. 4. 18:44
 1/6 anonim válasza:
Egy alkalommal egy fekete csődört 3. nak az ágyba. Az vinne bele szint
2010. nov. 4. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Az idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi.

Szerinted ha szeretem akkor eltűrném hogy 3asba csináljuk.?

Ha valaki ezt engedi egy kapcsolatba akkor az nem szereti a másikat csak a szexért van vele.

2010. nov. 4. 19:05
 3/6 Moszuke ***** válasza:

őh.. engem jobban "meghatna" egy kis szado-mazo.

persze nem igazi beleéléssel hurkákat verni az ember hátára, perverz szinten hanem csak viccből..

és ha megtetszik/belemelegedtek lehet kicsit durvulni:P

romantikus vacsora bla-bla... nekem túl csöpögős:) jól esne meg minden de... na mind1. én ilyen vagyok:)

22/f

2010. nov. 4. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát én akkor sem tudnám eltűrni hogy "végig nézzem" hogy a párom egy másik csajt b...!Még akkor sem ha én is benne vagyok de szerintem az olyan megalázó legalábbis számomra.

Nem tom lehet hogy csak én vagyok ilyen régi módi de én semmi pénzé nem tenném.

Az ilyen kis durvulások szoktak lenni nem tom én ilyen romantikus típus vagyok.

2010. nov. 4. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

próbáljátok ki az anal fistinget... elsőre lehet hogy nagyon aberráltnak tűnik de hidd el hogy élvezni fogja...

bővebb infot a www.analfisting.uw.hu oldalon találhatsz

2010. nov. 4. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól esne a párodnak ha valami olyasmit csinálnátok ami számára kedves de neked nem annyira. Például ha a párod táncoslábú mondjuk menjetek el egy tánctanfolyam ingyenes első órájára szoktak ilyenek lenni. Vagy egy közős főzés majd séta kint a szabadban.

Remélem tudtam néhány jó ötletet adni.

2010. nov. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!