Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajba Esett Fiú kérdése:

Mit tegyek, hogy a barátnőm mindent bele adjon a kapcsolatunkba?

Figyelt kérdés
A barátnőm, nem ad bele mindent a kapcsolatunkba. A szex-el nincs gond, de egy zárt könyv előttem, és nem tudok, hogy közeledni. ( előttem volt egy hosszú kapcsolata, ahol csúnyán átverték, ezért kicsit fél ). Néha azt érzem nem akar velem lenni, de Ő azt mondja, hogy nem ment volna bele a kapcsolatba, ha nem látná értelmét! Egyszer megölel, és nem enged el, másszor pedig úgy vagyunk eggyütt, mintha "CSAK" két barát lennénk. Egy ideje már nem akar velem sok időt tölteni. Mintha kiégett volna a tűz. Amikor erre rákérdezek, azt mondja, hogy fél nekem megnyílni. Nem akarok unalmas lenni, nem akarok rá telepedni, de néha azért jól esne, ha Ő kezdeményezne, és nem csak én... Mihez kezdjek? Legyek rámenősebb? Vagy legyek távolságtartóbb, hátha akkor mejd észheztér? Nagyon rendes aranyos lány, és tudom, hogy szóksége van valakire, aki szereti!!!!!!
2010. aug. 23. 16:24
 1/8 Captain Frájer ***** válasza:
Szerintem üljetek le valahol, fogd meg a két kezét és mélyen nézz a szemébe és tedd fel neki ugyanezt a kérdést. Ha végig a szemedbe néz a válasz közben, akkor egyrészt te is észrevehetsz valamit, másrészt biztos, hogy érdekled, csak fél. Egy próbát megér. Próbálj minél romantikusabb, kedvesebb lenni, mikor ezt megkérdezed tőle.
2010. aug. 23. 16:29
 2/8 Fülünyúl ***** válasza:

Akkor szeresd és fogadd el ilyennek. Idővel lehet megnyílik, megváltozik.

Bár engem is átvertek már igen keményen és komolyan hosszú boldog évek után, ezért bennem azért bujkál a kisördög, vajon nem rájátszik-e erre. A múltbéli tapasztalataim alapján azt is kinyomoznám van-e valakije, és ha igen kiraknám. Nekem is volt egy nagyon aranyos, rendes, nem anyagias, hűséges lány, aki megváltozott és többé már nem volt egyik sem.

Az előjelek ugyanezek voltak: nem foglalkozik veled, kevés időt tölt veled, titkai vannak.

De remélem, hogy tévedek esetedben.

2010. aug. 23. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket. Abban biztos vagyok, hogy nincs senkije rajtam kívűl, mert megcsalta az előző pasija, és megfogadta, hogy Ő nem lesz soha olyan! Bízok benne! Marad a "B" terv. Az elkerülhetetlen beszélgetés!

Mégegyszer Köszi!!!!

Azért még várok további tippeket...

2010. aug. 23. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Beszélj vele. Kérdezd meg, h mit érez irántad, és h készen érzi e magát ténylegesen erre a kapcsolatra.

De szerintem az a probléma, h csak ki kell hevernie az előző kapcsiját. Ne aggódj annyit. Én is ilyen típus vagyok, átérzem a helyzeted. Próbálj meg türelmes lenni vele nagyon, és ha szeret, akk értékelni fogja. :)

18L

2010. aug. 25. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindeképpen beszéld meg vele. Szerintem egyébként kissé felelőtlenül ment bele a kapcsolatotokba a barátnőd, ha az előző csalódás miatt nem tudja magát adni. Csak "teljes értékűen" (vagyis a normális kapcsolatra, őszinteségre, odaadásra képesen) lett volna szabad belemenni.

Jól értem, te most azért vagy vele, mert NEKI szüksége van VALAKIre? Nem azért, mert 1.) NEKED szükséged van RÁ és 2. NEKI szüksége van RÁD??? Ezen gondolkodj!

2010. aug. 25. 10:52
 6/8 A kérdező kommentje:

beszélni kell. nincs mit tenni. nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Szerintem túl van rajta, mert Ő már nem szereti, mert nagyot csalódott benne!! Csak még fél, mert nem szeretne mégegyszer ugyanabba a hibába esni. Még a kezdetek kezdetén mondta, hogy bízik bennem, de egy kis idő kell neki.

Nem csak eggyüttérzésből vagyok vele. Mostmár tudom hogy VELE AKAROK lenni!!!! És tudom, hogy Ő is velem akar lenni, csak egy kicsit... nem is tudom... elbizonytalanodtam. De most hogy segítettetek, azért így könnyebb. Mégegyszer köszi!!!!!!!!!!!!!!!! Majd megírom a fejleményeket. Mert gondolom azért kíváncsiak vagytok...

2010. aug. 25. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

10:17es vagyok.

Örülök, hogy segítettem valamicskét, hajrá!

És naná, hogy kíváncsi vagyok. :D

Mindenképpen írj. :)

2010. aug. 26. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:

MEGTÖRTÉNT!!! Megbeszéltük. Tegnap felhívtam azzal, hogy szeretném látni. Estére át is jött. Virág, gyertyák, halk zene, minden ami kell, és a kedvencét főztem. Megkérdezte miért csináltam ezt? A válaszom az volt:" mert nagyon fontos vagy a számomra, és azt szeretném megtudni, hogy van-e értelme kettőnknek együtt lenni... Ezek után elmondtam, hogy mit tapasztaltam vele kapcsolatban és mi erről a véleményem. Ennyire nehezen még nem jutottak eszembe szavak... Miután mindent el mondtam. Vett egy nagy levegőt, és azt mondta: Örülök, hogy így érzel, és hogy mgemondod őszintén a problémád. Ő is úgy érzi, hogy itt sokkal több van mint valami "Járás". Azt mondtameg tesz mindent, hogy megfeleljen az elvárásaimnak, ami azt jelenti, hogy kicsit több bizalmat mutat felém, de nem fog rögtön nyitott könyv lenni.

NAGYON szépen köszönöm a tanácsokat. Nélkülük nem ment volna!!!! Mégegyszer KÖSZ!!!!!

2010. aug. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!