Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csúnyítsam el magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csúnyítsam el magam, hogy ne a felszínes nőknek jöjjek be?

Figyelt kérdés
28 vagyok és szinte sose volt normális kapcsolatom, mert általában a felszínes nők találtak meg, akik ott is hagytak mert a külsőmért szerettek meg. A normális lányok meg előítéletesek voltak és szóba sem álltak velem, mert tuti egy megcsal stb.Ha valahogy elcsúfítom magam, akkor talán a normális nők is szóba állnak velem.
2013. máj. 4. 12:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hízz meg, ne borotválkozz és ülj 1 hónapot a gép előtt, lehúzott redőnynél, csokit zabálva, a ragyás arcért.
2013. máj. 4. 12:25
 12/27 anonim ***** válasza:
1-es a nap válaszolója te vagy, ment a zöldkéz:DD
2013. máj. 4. 12:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Ne a nők találjanak meg, hanem te keresd őket! El tudom képzelni milyen külsejű lányok voltak eddig a barátnőid. Biztos a mai divat szerint öltözködő, vékony, modell kinézetű lányok.
2013. máj. 4. 12:36
 14/27 anonim ***** válasza:
Szűrd az embereket, addig ne fedd fel magad mig át nem mentek rajta, de még mindig 50% lkesz az esélyed, hogy ha meglát a nő, hogy nagyon helyes vagy, elfut:D De minden esetre idáig a felszines egyedek lekopnak.
2013. máj. 4. 12:36
 15/27 anonim ***** válasza:
Pár hét után azon gondolkodnál, hogyan legyen jó külsőd ismét... Nem olvasod ezt az oldalt, mit szenvednek akik nem olyan szerencsések hogy jóképűnek születtek?
2013. máj. 4. 12:37
 16/27 A kérdező kommentje:

13-as

kövér is jó lenne csak szeressen

2013. máj. 4. 12:37
 17/27 A kérdező kommentje:

15-ös

Eddig az igénytelen kövér csúnya fiú barátaimnak mind összejött, nagy részük házas is már.

Szerintem itt mással van a baj nem a külsővel

2013. máj. 4. 12:39
 18/27 A kérdező kommentje:

15-ös

Nem azért szenvednek mert nem jóképűek szerintem, hanem más baj van, olyan a belsejük

2013. máj. 4. 12:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Omg, szerintem inkàbb te szedd fel a csajokat és ne ők téged.... Akkor majd lesz normális kapcsolatod.... Ne azzal kezdj aki simán leszopna egy buli után ... :) 20/L
2013. máj. 4. 12:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Tegyél már egy képet, hadd nézzük meg hogy lehetne elcsúfítani!:)
2013. máj. 4. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!