Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csúnyítsam el magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csúnyítsam el magam, hogy ne a felszínes nőknek jöjjek be?

Figyelt kérdés
28 vagyok és szinte sose volt normális kapcsolatom, mert általában a felszínes nők találtak meg, akik ott is hagytak mert a külsőmért szerettek meg. A normális lányok meg előítéletesek voltak és szóba sem álltak velem, mert tuti egy megcsal stb.Ha valahogy elcsúfítom magam, akkor talán a normális nők is szóba állnak velem.
2013. máj. 4. 12:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó a direkt marketinged :D

Hát, öltözz be Kató néninek.:D

2013. máj. 4. 12:21
 2/27 anonim ***** válasza:

hízz meg és ne borotválkozz, ne fürödj egy hétig, ne is moss fogat csak 3 naponta

szerintem így távol maradnak a felszínes nők:)

2013. máj. 4. 12:21
 3/27 anonim ***** válasza:

Ne csúnyítsd el magad! Csak legyél önmagad és csókolom..

22/L

2013. máj. 4. 12:22
 4/27 anonim ***** válasza:
66%
3-as mit csókolsz? :D
2013. máj. 4. 12:23
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem "oszt szevasz". Így jobb? :P
 6/27 Buborék Fejü ***** válasza:
Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg neked kéne mentálisan fejlödni? Agyat növeszteni? 28 évesen illendö lenne...
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az öltözködési stílusodon változtass. Ez csak egy megérzés. Öltözködj komolyabb stílusban. Még akár - ha jó is a szemed - egy jó szemüveget is beszerethetsz, készítened dioptria nélküli szemüveget is, csupán stíluselemnek.
 8/27 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű. Ismerkedj neten és NE küldj képet, csak ha már eléggé ismered a másikat.
2013. máj. 4. 12:24
 9/27 anonim ***** válasza:
Küldenél képet privátba? Kíváncsi lettem rád!
2013. máj. 4. 12:25
 10/27 anonim ***** válasza:
:)Ez hülyeség, előbb-utóbb csak esélyed lesz egy normális nőnél is, kár lenne direkt negatív irányba változtatnia külsőd.
2013. máj. 4. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!